Η δραματική σειρά Παγιδευμένοι μετά από μία μικρή παύση λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας, επιστρέφει στις οθόνες μας με νέα επεισόδια τη Δευτέρα του Πάσχα. Σε αυτά πρόκειται να δούμε καταιγιστικές εξελίξεις.

Η σύλληψη των παιδιών και το πτώμα που βρέθηκε στο αμάξι του Άκη προκαλούν ένα ντόμινο αποκαλύψεων και εξελίξεων. Ο Θοδωρής, ο Άκης, η Λίνα και η Δανάη έρχονται αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες και προσπαθούν να αποφύγουν τον εγκλεισμό στη φυλακή ή στο αναμορφωτήριο. Ο Βλάσσης και ο Ανδρέας τσακώνονται υπό την πίεση όσων συμβαίνουν και ο πρώτος μαθαίνει πως η Δανάη είναι κόρη του αστυνομικού. Τότε προκαλεί τον Ανδρέα. Ο Ανδρέας δέχεται επίθεση από τον Βλάσση, ο οποίος τον αφήνει αιμόφυρτο.‘Οσο οι ώρες περνούν και ο Ανδρέας είναι εξαφανισμένος, η ‘Αννα, ο Δημήτρης, η Δανάη και ο Σπύρος ανησυχούν και αρχίζουν και τον ψάχνουν.

Η σωτηρία του Ανδρέα κρέμεται από μία κλωστή μιας και η επίθεση του Βλάσση εναντίου του ήταν άγρια. Τελικά, ο αστυνομικός εντοπίζεται αλλά δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μιας και τα χτυπήματά του Βλάσση τού προκάλεσαν σοβαρά τραύματα. Την ίδια στιγμή, ο Άκης κρίνεται προφυλακιστέος μιας και όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του στην υπόθεση μετα πτώμα που βρέθηκε στο αμάξι του. Δε σκοπεύει, όμως, να το αφήσει έτσι. Πλέον, θα τα παίξει όλα για όλα για να κερδίσει την ελευθερία του και γι’ αυτό ζητάει από τον Αλέκο να συναντηθούν στη φυλακή. Ο Άκης προκειμένου να τον πείσει να τον αποφυλακίσει, του αποκαλύπτει πως κρατάει στο χέρι τον Θοδωρή μιας και γνωρίζει τη συνέβη το βράδυ που εξαφανίστηκε ο Κοσμάς. Ο Αλέκος δελεάζεται και αποφασίζει να συμμαχήσει μαζί του, καθώς με αυτές τις πληροφορίες θα στριμώξει τον Δημήτρη και θα διαλύσει την  Άννα!

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Μάρκος Σεφερλής: Χαμός με τα ονόματα που πέφτουν για την θέση του

«Δραστηριότητες για το Πάσχα»: Viral η λίστα που μοίρασε μια δασκάλα στους μαθητές της

Μιμή Ντενίση: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάζει