Ενώ οι έρευνες για τον δολοφόνο του Σταύρου στη σειρά του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι, φαίνεται να οδηγούν σε αδιέξοδο, ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να συνάψει συμφωνία με τον ίδιο τον… διάβολο, προσπαθώντας έτσι να φτάσει στα ίχνη του εκτελεστή. Ο Αλέκος δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του πρόταση στον Δημήτρη, η οποία για άλλη μια φορά θα τον φέρει αντιμέτωπο με τις αξίες και τα ιδανικά του. Κατά τη διάρκεια της κηδείας του Σταύρου και εν μέσω του θρήνου που βιώνουν όλοι, ο Αντώνης γίνεται προάγγελος κακών μαντάτων. Κι αυτό γιατί ο Δημήτρης συλλαμβάνεται καθώς κατηγορείται για χρηματισμό, κατάχρηση εξουσίας, δωροδοκία και εμπλοκή σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας. Ο ίδιος λέει στους συναδέλφους του ότι είναι στημένο όμως τα στοιχεία είναι ακλόνητα και έτσι εκείνοι του απαντούν πως υπάρχουν έγγραφα που αποδεικνύουν τη διαπλοκή του.

Μετά την κηδεία του Σταύρου, ο Δημήτρης οδηγείται στο κρατητήριο, καθώς έχουν προκύψει εις βάρος του αδιάσειστα στοιχεία για εγκληματικές ενέργειες. Εκείνη τη στιγμή βλέπει την Αννα και τον Ανδρέα και του εξηγεί εν τάχει τι έχει συμβεί και ζητάει από τη γυναίκα του να αναλάβει την υπεράσπισή του. Η Άννα και ο Ανδρέας προσπαθούν να βρουν τρόπο να διαχειριστούν το αδιανόητο αυτό γεγονός, να αποδείξουν ότι πρόκειται για πλεκτάνη, αλλά και να συμπαρασταθούν στον Δημήτρη, ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά πίσω από τα κάγκελα. Θα καταφέρει η Άννα να γυρίσει το κλίμα υπέρ του; Έχει όλο αυτό κάποια σχέση με την ξαφνική εξαφάνιση του Κώστα;

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης και η Άννα φαίνεται πως αρχίζουν να αποκτούν έναν νέο σύμμαχο μέσα από αυτή την ιστορία, καΘώς μια αλλαγή στρατοπέδου θα αλλάξει για πάντα τις ισορροπίες! Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Χατζή.

Η Αννα πηγαίνει και τον απειλεί. «Εσύ το έστησες όλο», του φωνάζει. «Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Δεν είμαι τόσο κακός όσο Θέλεις να δείχνω. Εχω συνείδηση. Οχι όμως και ο !άσωνας. Εκείνος το έκανε όλο. Με πιστεύεις ή όχι δεν ήξερα τίποτα. Είναι ψυχοποθής. Παίζει μαζί μας και θα σου το αποδείξω. Δώσε μου χρόνο νο βρω στοιχεία γιο την ενοχή του», της λέει. «Και γιατί να σε πιστέψω;», τον ρωτάει: «Γιατί φοβάμαι. Κινδυνεύω όσο εσείς», είναι η απάντησή του.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 22/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Μαρμίτα: Ένταση μετά τη «μπηχτή» για τιτλούχους ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακό και ΠΑΟ, ΑΕΚ… για συλλαλητήρια!

Το Ναυάγιο: Σοκ για την Ειρήνη- Βρίσκει και ξεθάβει το πτώμα της Κλαίρης