Ο μόνος άνθρωπος που ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην αποθήκη στη σειρά Παγιδευμένοι είναι ο Άκης, για την αποφυλάκιση του οποίου έχει ήδη φροντίσει ο Αλέκος. Ο Μάρκος τον πηγαίνει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, τον κλείνει σε μια σουίτα με ψεύτικη ταυτότητα και του ξεκαθαρίζει πως δεν πρέπει να το κουνήσει από εκεί μέχρι να τον χρειαστούν.

Ο ίδιος ο Αλέκος πάει να δει τον Θοδωρή στη φυλακή και του λέει ότι είναι πρόθυμος να τον αναλάβει. Του λέει ότι οι δικοί του τον ξέχασαν εκεί μέσα. Όμως εκείνος μπορεί να τον βγάλει όπως του λέει, αλλά ο μικρός δεν τον εμπιστεύεται και τον διώχνει.

‘Ομως, εκείνος έχει απλώσει και αλλού τα πλοκάμια του… Ο Νίκος του έχει αναθέσει το διαζύγιό του, καθώς σκοπεύει να διεκδικήσει την επιμέλεια της Λίνας. Η Χρύσα το μαθαίνει και τηλεφωνεί ανήσυχη στην Άννα, η οποία αποφασίζει να πάει να μιλήσει στο γαμπρό της. Τον βρίσκει στην τράπεζα όπου εργάζεται και του φωνάζει πως είχε την αφέλεια να εμπιστευτεί τον ίδιο άνθρωπο ο οποίος τον παγίδευσε και τον έστειλε στη φυλακή για το φόνο της Μυρτώς. Του λέει ότι δεν καταλαβαίνει ότι δεν θέλει να τον βοηθήσει, αλλά να χτυπήσει εκείνη.

Στη συνέχεια του προτείνει κοινή επιμέλεια της μικρής, για να μη χρειαστεί να λύσουν τις διαφορές τους στο δικαστήριο.

Λίγο αργότερα, δέχεται μια κλήση στο κινητό από μια άγνωστη κοπέλα, η οποία της λέει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να τη δει. Οι δυο τους συναντιούνται στο γραφείο της και εκείνη, που λέγεται Μυρτώ όπως και η αδελφή της, της λέει ότι ανησυχεί για τη δική της αδελφή, η οποία μπορεί να κινδυνεύει. Της εξηγεί τι έχει συμβεί και της λέει ότι μόνο αυτή μπορεί να τους βοηθήσει, όπως έκανε στο παρελθόν με τον αγαπημένο της αδελφής της. ‘Οταν της αναφέρει το όνομα του Θάνου Σταθάκη, η Άννα θυμάται ξανά την υπόθεση η οποία έγινε αφορμή για να γνωρίσει τον Δημήτρη… Αυτός, στο μεταξύ, βρίσκεται στην Εισαγγελία και συνεργάζεται με την Αγγελική για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του δικαστή Γεωργίου. Όταν δύο ακόμη φόνοι αποκαλύπτονται, ο Θάνος Σταθάκης μπαίνει ξανά στο κάδρο και ο Δημήτρης αναρωτιέται πώς μπορεί να συνδέονται οι δύο υποθέσεις…

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Η χαμένη σεζόν γέννησε… αμφιβολίες για την επόμενη!

Viral: Χαμός σε συναυλία των Coldplay για τον Λιονέλ Μέσι – Ξεσηκώθηκε όλο το στάδιο (vid)

Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ βάφει τα χέρια της με το αίμα της Μαρίνας