Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα αναστατώνει το αστυνομικό τμήμα στη σειρά Παγιδευμένοι. Ο Ανδρέας και η ομάδα του πηγαίνουν στο σημείο που τους έχουν υποδείξει και βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα!

Στο πηγάδι μιας ερημωμένης έπαυλης βρίσκουν τέσσερα πτώματα κι έναν έφηβο σε άσχημη κατάσταση. Το παιδί μεταφέρεται στο νοσοκομείο και ο Δημήτρης, που αναλαμβάνει την υπόθεση, δίνει εντολή να μη διαρρεύσουν στοιχεία καθώς είναι ο μοναδικός μάρτυρας και μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή του. Μόνο που το αγόρι αυτό είναι ο γιος της πελάτισσαςτης Άννας, η οποία έχει δηλώσει την εξαφάνισή του, νομίζοντας ότι τον απήγαγε ο πρώην άντρας της, που διεκδικούσε επίσης την επιμέλειά του.

Η επόμενη μέρα φέρνει ακόμη πιο τραγικές εξελίξεις. Η αποκάλυψη ότι το ένα από τα πτώματα που βρέθηκε ανήκει στην Κατερίνα, τους συγκλονίζει όλους.

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας δεν ξέρουν πώς να τα πουν σταν Σταύρο. γνωρίζοντας ότι της έχει μεγάλη αδυναμία. Δυστυχώς, όμως, αναλαμβάνουν αυτοί το δύσκολο αυτό ρόλο. Ο Σταύρος αρνείται να τα πιστέψει, μέχρι που πηγαίνει στα νεκροτομείο και βλέπει με τα μάτια του το πτώμα της αδελφής του…

Τα ερωτήματα που τον βασανίζουν είναι πολλά. Γιατί, ενώ ήταν στην Αθήνα, δεν επικοινώνησε μαζί του; Ποιος και γιατί ήθελε να τη βγάλει από τη μέση; «Βρείτε μου το δολοφόνο της αδελφής μου! Ζωντανό!», φωνάζει κλαίγοντας στους δύο φίλους του όπως αναφέρει συγκεκριμένα ο Τηλεθεατής.

Η Αγγελική προσπαθεί να του συμπαρασταθεί, όπως και η Άννα, που γνωρίζει καλά τον πόνο της απώλειας. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο, όταν οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν στο πηγάδι και ανθρώπινα οστά, ενώ αποδεικνύεται ότι τα αποτυπώματα πάνω στο μαχαίρι που βρέθηκε επίσης στο σημείο, ανήκουν στην Κατερίνα!

 

Παγιδευμένοι: Αυτό είναι το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Ολες οι ειδήσεις

Ελένη Μενεγάκη: ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Τέλος 1 ώρα νωρίτερα

Viral βίντεο με ψάρι– κλέφτη να αρπάζει το κινητό από ανυποψίαστη γυναίκα! (vid)

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Αυτή θα είναι η νέα γυναίκα του Μηνά