Η Άννα είναι ανακουφισμένη και σίγουρη ότι ο δολοφόνος του πατέρα της θα τιμωρηθεί στη σειρά Παγιδευμένοι. Νιώθει μάλιστα την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Σπύρο, που έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για την εξιχνίαση της υπόθεσης. «Μπορεί ο μπαμπάς μου να πέθανε, αλλά τώρα έχω έναν άλλον πατέρα», του λέει και τον αγκαλιάζει. Ο Ανδρέας τους κοιτάζει παγωμένος, αφού, από τη στιγμή που είδε το αίμα στο σακάκι του Σπύρου, έχει αρχίσει να σκέφτεται διάφορα. Έτσι, μόλις φεύγουν η Άννα και ο Δημήτρης, τον ρωτά ευθέως πού έχει χτυπήσει το χέρι του.

Ο Σπύρος δεν χάνει την ψυχραιμία του. Του εξηγεί ότι χτύπησε καθώς έκανε δουλειές στον κήπο και του βάζει τις φωνές, προκειμένου να σταματήσει τη συζήτηση. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι η Κατερίνα ακούει τυχαία αυτά που λένε και τα μεταφέρει αμέσως στον Σταύρο. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης πηγαίνει στο γραφείο του Αλέκου. «Πώς γνώριζε ο Άγγελος ποιος σκότωσε τον Κοσμά;», τον ρωτά. «Δεν γνώριζε γιατί ο πελάτης μου είναι αθώος», του απαντά εκείνος. Τον διαβεβαιώνει, μάλιστα, ότι μπορεί να το αποδείξει αυτό. Παράλληλα, η μητέρα της Δανάης πηγαίνει με την αστυνομία στο σπίτι του Ανδρέα και απαιτεί από την κόρη της να την ακολουθήσει. Εκείνη αντιδρά, αλλά επειδή είναι ανήλικη αναγκάζεται τελικά να το κάνει.

Ο Αλέκος ανοίγει τα χαρτιά του στον Δημήτρη, αποδεικνύοντάς του ότι ο πελάτης του είναι αθώος. Παράλληλα, ο Σταύρος πηγαίνει στο γραφείο του Ανδρέα και τον αναγκάζει να του πει γιατί υποψιάζεται τον Σπύρο.

Οι δυο τους , αποφασίζουν να ερευνήσουν κρυφα το θέμα, προκειμένου να μην αναστατώσουν τον Δημήτρη και την Άννα. Αρνούνται, βέβαια, να πιστέψουν ότι ο Σπύρος έχει κάποια εμπλοκή με τη δολοφονία του Κοσμά. Ξαφνικά, μπαίνει στο γραφείο ο Δημήτρης και τους ανακοινώνει ότι έχουν συλλάβει λάθος άνθρωπο. «Ο δολοφόνος είναι αλλος», τους διαβεβαιώνει και τους ζητά να μην πουν τίποτα στην ‘Αννα γιατί θα αναστατωθεί. Εκείνοι βρίσκουν μια δικαιολογία και τον πείθουν να μη μοιραστεί αυτή την πληροφορία με τον πατέρα του.

Λίγο αργότερα, ο Ανδρέας τηλεφωνεί στην κόρη του και μαθαίνει τι έχει συμβεί με τη μητέρα της. «Μην ανησυχείς, θα το κανονίσω», της λέει. «Κανένας δεν ρωτά τι θέλω εγώ. Κανένας δεν νοιάζεται για μένα», του απαντά κλαίγοντας εκείνη.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τέλος αυτή η ηθοποιός από τη σειρά-Έτσι το ανακοίνωσε!

Το μεγάλο λάθος με τον Μπιέλ!

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης τελειώνει με τον Βίκο-Αυτό είναι το σχέδιό του