Η απόφαση της Άννας στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, να ενεργήσει ενάντια στους νόμους και την ηθική στην υπόθεση της Λίνας την οδήγησε μακριά από τον άντρα που αγαπάει. Ωστόσο, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, ο Δημήτρης προσπαθεί να την κερδίσει πίσω. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «MyTV», ο εισαγγελέας, αν και έχει υπογράφει το διαζύγιό τους, ανοίγει την καρδιά του στη δικηγόρο και προσπαθεί να την πείσει να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους.

‘Ομως, η Άννα δεν είναι βέβαιη ότι μια επανασύνδεση μπορεί να λειτουργήσει, καθώς είναι πολύ διαφορετικοί ως χαρακτήρες.’Ετσι, του ζητάει χρόνο να σκεφτεί, διότι αισθάνεται διχασμένη. Την ίδια ώρα, οι εγκληματίες που έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Μαρκέτο και τα αγαπημένα του πρόσωπα απειλούν να κάνουν κακό και σε εκείνη. Ο Δημήτρης, όμως, είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει σε κανέναν να βλάψει την Άννα ή κάποιο άλλο πρόσωπο του συγγενικού του περιβάλλοντος.

Κάποια στιγμή, ο ίδιος πηγαίνει στο γραφείο του Χατζή και συναντάει τον γιο του, τον Ιάσονα. Τότε, από κάποια υπονοούμενα του δικηγόρου, ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται ότι η ζωή της Άννας βρίσκεται σε κίνδυνο. Συγχρόνως, δυσανασχετεί και μόνο στη σκέψη ότι η ‘Αννα δεν τον θέλει πλέον και επιθυμεί να συνεχίσει τη ζωή της μακριά του. Έτσι, παίρνει την απόφαση να τη διεκδικήσει. Αμέσως, λοιπόν, τη συναντάει και της ζητάει να ξεχάσει τα σχέδια που έχει στο μυαλό της, διότι κινδυνεύει… Αυτή η εξέλιξη φέρνει τους δύο ήρωες πιο κοντά και ο Δημήτρης γίνεται ο προστάτης της και δεν την αφήνει λεπτό μόνη. Σιγά σιγά, τα δυνατά αισθήματα που τους ένωσαν κάποτε βγαίνουν στην επιφάνεια και παραδέχονται ότι είναι ακόμη ερωτευμένοι μεταξύ τους. Σύντομα αποφασίζουν, λοιπόν, να είναι και πάλι μαζί. Μάλιστα, όταν γίνεται γνωστή η επανασύνδεσή τους, προκαλεί μεγάλα χαρά στις οικογένειές τους, καθώς όλοι είχαν διαπιστώσει ότι τόσο καιρό που έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλο υπέφεραν απίστευτα.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 22/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από μωρό ο Κόμπι Μέινου – Η φωτογραφία έπος που έχει γίνει viral

ALPHA: Τέλος νωρίτερα το J2US αν δεν…