Η Ειρήνη και η Χρύσα έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους στον Γεράσιμο στη σειρά Παγιδευμένοι, ο οποίος προσπαθεί να τους καθησυχάσει όλους, διαβεβαιώνοντάς τους ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τους υποψιαστούν. Ο ίδιος τους λέει ότι πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι και να μη σπάσει η αλυσίδα!

Ο Δημήτρης μαθαίνει ότι τα παιδιά, η Ειρήνη και η Χρύσα δεν ήταν στο πατρικό της Άννας την ώρα της δολοφονίας του Άκη, όπως είπαν στις καταθέσεις τους. Ο Ανδρέας αποφασίζει να ψαρέψει την κόρη του, τη Δανάη.

Την ίδια στιγμή, η Άννα συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία για την περίεργη υπόθεση του παλιού της φίλου που έχει αναλάβει. Ανακαλύπτει μάλιστα ότι η γυναίκα του είχε τσακωθεί άσχημα με την ερωμένη του σε μια καφετέρια μία μέρα πριν εξαφανιστεί με την κόρη τους.

Στη συγκεκριμένη καφετέρια οδηγεί η έρευνά της και την Αγγελική που έχει αναλάβει την υπόθεση από την πλευρά της εισαγγελίας. Όταν μαθαίνει ότι η Άννα έχει ήδη πάει εκεί και έχει μιλήσει με τον ιδιοκτήτη, γίνεται έξαλλη. Χωρίς να χάσει χρόνο, την καλεί στο σπίτι της να μιλήσουν. Την προειδοποιεί να τηρεί τους κανόνες και παρόλο που ο Δημήτρης παρέκκλινε από τους κανόνες, εκείνη δε θα το κάνει!

Πολλοί οι ύποπτοι και πολλές οι εκδοχές για τον θάνατο του ‘Ακη. Τι ακριβώς όμως συνέβη το μοιραίο εκείνο απόγευμα; Καθώς ο Θοδωρής σημάδευε με το όπλο του τον ‘Ακη σύμφωνα με το Τηλέραμα, η Λίνα τού επιτέθηκε και τον χτύπησε.

Έτσι, εκείνος βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει και να πάρει το όπλο από τον Θοδωρή, με το οποίο στη συνέχεια πυροβόλησε τον Νίκο. Καθώς προσπαθούσε να φύγει, η Ειρήνη, που δεν ήθελε να μείνει ατιμώρητος, είδε ξαφνικά μπροστά της ένα φτυάρι και, χωρίς δεύτερη σκέψη, τον χτύπησε με αυτό στο κεφάλι. Στόχος της βέβαια ήταν να τον ακινητοποιήσει και όχι να τον σκοτώσει…

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Γιώργος θα βρει το δολοφόνο του Λάζαρου-Είναι η Βασιλική;

Ο Randy Lanier: Έζησα διπλή ζωή ως οδηγός ράλι και λαθρέμπορος ναρκωτικών

Η Μάγισσα: Ο Τζανής απαγάγει τη Θεοφανώ-Έτσι θα εκδικηθεί τον Μάρκο!