Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών αφού όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, οι Μπουραντάδες είχαν τρομερές αναταραχές στην  οικογενειακή τους ζωή ύστερα από μία αιφνίδια επίσκεψη στο σπίτι τους.

Με φόντο τον λαμπερό κόσμο της μόδας και μιας Αθήνας που μεταμορφώνεται από μέσα σε μέρα σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα αλλά και τσιμεντούπολη, παρακολουθούμε τις ζωές των ανθρώπων που δουλεύουν σε ένα πολυκατάστημα.

Ανθρώπων όλων τα τάξεων της τότε αναπτυσσόμενης Ελλάδας που προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στον μοντέρνο και το παραδοσιακό τρόπο ζωής, την φτώχια και την αφθονία, τις προκαταλήψεις του παρελθόντος και τις νέες ιδέες.

Στο 13 ο επεισόδιο της σειράς που προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη, η Αμαλία μαθαίνει ότι απολύθηκε η Πολυξένη και αντιδράει αναπάντεχα, ενώ η Βικτώρια πιέζει τον Μπουραντά να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο. Την ίδια ώρα ο Αποστόλης μαθαίνει ότι ο Ντίνος εκτός από τη διαθήκη, είχε κι έναν άλλο λόγο να θέλει νεκρό τον Αριστείδη. Μια δυσάρεστη είδησή, όμως, ανατρέπει πολλά.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Χωρίζουν και τα βρίσκουν ξανά μέσα στο Survivor Βασάλος και Βαλαβάνη;

Ζητείται SEO με εμπειρία σε αποφράξεις τουαλετών και συντήρηση αποχετεύσεων

ΣΚΑΪ: Τι συμβαίνει με τους Αταίριαστους;