Η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» που προβάλλεται στον ALPHA, είναι από τις σειρές που έχουν ξεχωρίσει στη φετινή τηλεοπτική σεζόν και ο Θάνος Καληώρας που είναι πρωταγωνιστής της, μίλησε για το τι θα δούμε στη συνέχεια.

Μιλώντας στο περιοδικό «TV 24», ο γνωστός ηθοποιός που στο σήριαλ υποδύεται τον δικηγόρο Αλέξανδρο Δουβλή αποκάλυψε πως η συνεργασία του Δουβλή με τη Βικτωρία θα γίνει πιο… στενή.

Υπάρχει ένα «κλείσιμο ματιού» αναφορικά με τη Βικτώρια και τις μεταξύ τους σχέσεις; Θα γίνουν ζευγάρι; «Μέχρι το κλείσιμο του ματιού γνωρίζω, αλλά τι θα γίνει παρακάτω δεν το ξέρω. Φαίνεται οτι ο Δουβλής έχει ένα δέσιμο με τη γυναίκα αυτή, μια τρυφερή επαφή. Είναι κάτι που θεωρώ ότι διαφαίνεται και από τους διαλόγους. Ίσως αργότερα εξελιχθεί αυτό το κομμάτι της ιστορίας και από τις δύο πλευρές», απάντησε ο κ. Καληώρας.

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το αν ο Δουβλής γνωρίζει για τις παράνομες υιοθεσίες; «Βεβαίως και ξέρει για όλες τις δουλειές της. Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. Αυτό που δεν θέλει η Βικτώρια είναι να το μάθει ο Μπουραντάς. “Ότι κάνουμε και λέμε είναι μεταξύ μας”, του λέει. Και η αλήθεια είναι πως αν δεν ήταν έτσι δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε κάποια πράγματα», σχολίασε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Όλες οι ειδήσεις

Στο Κόκκινο – Αυγή – Left: Τέλος για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ;

Ελληνική Showbiz – Gossip: Το double score ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, το «beef» Καινούργιου – Μικρούτσικος και ο νέος «Μπόμπαινας»

Άργησε η πρόταση που έλαβε ο Κουρμπέλης – Ο Παναθηναϊκός και η διπλή ανάγνωση!