Στο Κόκκινο – Αυγή – Left: Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε πολύ δύσκολη θέση, αναφορικά με τη βιωσιμότητά τους, βρίσκονται τα υπό την ιδιοκτησία του ΣΥΡΙΖΑ Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μετά το «Βατερλώ» στις εκλογές.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται μετά τη συντριβή στην εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής στελέχη του κόμματος θέτουν ανοιχτά πλέον το θέμα ύπαρξης τους.

Έτσι κι αλλιώς σε όλη τη διάρκεια της 4ετίας ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο», η εφημερίδα «Αυγή» και τα διαδικτυακά μίντια που είναι φίλα προσκείμενα στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έμαναν στη ζωή κυριολεκτικά με «τεχνητή αναπνοή». Θυμίζουμε άλλωστε τις πάμπολλες κινητοποιήσεις που έκαναν όλο αυτό το διάστημα οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ αυτών, εκφράζοντας συχνά πυκνά τη δυσφορία τους στην ηγετική ομάδα.

Πλέον μετά το αποκαρδιωτικό αποτέλεσμα στις εκλογές η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη με μαθηματική ακρίβεια και ο Αλέξης Τσίπρας θα κληθεί να πάρει αποφάσεις που μπορεί να είναι και σκληρές. Οπως αναφέρει ο Τύπος σχετικά ήδη πριν τις εκλογές εξετάζονταν μια σειρά επιλογών όπως το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της «Αυγής» και η διατήρηση μόνο του Κυριακάτικου. Κάτι που προφανώς θα σημάνει αυτόματα και «γενναίες» περικοπές σε μισθούς, αλλά και απολύσεις.

Επιπλέον είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο το οριστικό λουκέτο του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», ο οποίος αποτελεί και τον μεγαλύτερο «μπελά» για τον Τσίπρα και την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εξελίξεις στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον και όπως προβλέπουν άνθρωποι του χώρου οι τελικές αποφάσεις που θα παρθούν μόνο ανώδυνες δεν θα είναι…

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή-Ο Χρήστος ενοχοποιεί τη Ζέτα για το φόνο!

Άννα Μαρία Βέλλη: Το κορίτσι του Survivor σε αποκαλυπτικές πόζες (ΦΩΤΟ)

Αυτούς θέλει ο Αντόνιο Κορδόν – Οι δύο προτεραιότητες που βάζει ο Ολυμπιακός!