Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» η οποία προβάλλεται από τον Alpha, έχοντας καταφέρει να κάνει αισθητή την… παρουσία της στην τηλεθέαση.

Το δυνατό project του καναλιού αποτελεί ένα από τα πιο… ισχυρά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Ο παράδεισος των κυριών: Τι επιφυλάσσει η μοίρα για την Ζαχαρούλα

Στα επόμενα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του Alpha, η Σύρμω γίνεται έξαλλη με την κόρη της, την Ζαχαρούλα γιατί ξεκινάει τα πάρε δώσε με κάποιον άντρα ο οποίος είναι παντρεμένος.

Όπως δήλωσε στη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Γαρνέλη και στο περιοδικό MYTV, η ηθοποιός της σειράς, Ειρήνη Βαλάτσου, δεν θα έχουμε σύντομα κάποιον γάμο για την ηρωίδα που υποδύεται.

Η Ζαχαρούλα όπως τόνισε η ταλαντούχα ηθοποιός, δείχνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, έχοντας βρει τον πραγματικό έρωτα, όμως η ζωή θα της φέρει εμπόδια.

Παρότι η Σύρμω στην αρχή εξέφρασε με έντονο τρόπο τις αμφιβολίες της για τη σχέση της κόρης της με τον Βίκτωρα, σύντομα θα αφήσει στην άκρη τα πρέπει καθώς βλέπει πως η Ζαχαρούλα είναι ευτυχισμένη.

Την ίδια ώρα ο Πασχάλης με τη Τζένη περιμένουν πως και πως να παντρευτεί προκειμένου να πάρουν και εκείνοι σειρά, γάμος δεν προβλέπεται σύντομα για την Ζαχαρούλα καθώς υπάρχει και ένα διαζύγιο που προέχει να βγει.

Η ίδια παραδέχεται πως οι δυσκολίες δεν την έκαμψαν ενώ και ο Βίκτωρας δεν έχει το καλύτερο δυνατό βιογραφικό καθώς έχει κάνει δύο γάμους.

Τέλος, παρά το γεγονός ότι η Ζαχαρούλα βρίσκεται στο συννεφάκι του έρωτα της με τον Βίκτωρα, δεν ξεχνά τη Γεωργία και εξακολουθεί να της συμπαραστέκεται στις δυσκολίες που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Σάντρα επιστρέφει στην αγκαλιά του Δημήτρη

Η γη της ελιάς: Η Ασπασία παίρνει εκδίκηση από τον Δημοσθένη

Η παραλία: Αυτό θα διχάσει τους πάντες