Ο Χρήστος είναι έτοιμος να κάνει ακόμη έναν φόνο στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, ο οποίος θα αλλάξει τα πάντα… Συνειδητοποιεί όμως, πως αν το κάνει, είναι καταδικασμένοςΜε την βοήθεια της Βικτώριας, ψάχνουν τρόπο να μπορέσουν να ξεφύγουν και να μην αποκαλυφθούν τα πάντα στην αστυνομία.

Ο Σίμος λέει στην Αμαλία πως γνωρίζει κάτι που η ίδια αγνοούσε πως το ξέρει. Ο Σίμος την πιέζει να μιλήσει σε όλους και να αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά η Αμαλία έχει άλλη γνώμη. Η Δωροθέα είναι έξαλλη μετά από συνάντηση που είχε με την Πιπίτσα.

Επηρεασμένη από την μητέρα της, η Γεωργία ενημερώνει τον Μάρκο για κάτι που συμβαίνει πίσω από την πλάτη του… Η Φρόσω ανοίγει ανυποψίαστη την εξώπορτα του σπιτιού, όταν βλέπει μπροστά της κάποιον που δεν περίμενε…

Ο Αποστόλης παραδίνεται στην αστυνομία και πουλάει το παραμύθι που έστησαν με τον Χρήστο και τη Βικτώρια. Θα καταφέρει να τους πείσει ότι ο Δούβλης βρίσκεται πίσω από όλα τα εγκλήματα και ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Βικτώρια υπήρξαν θύματα του; Ο Πάρης τον επισκέπτεται στο κρατητήριο και ο Αποστόλης του υπόσχεται πως είναι το μοναδικό άτομο, που πρόκειται να εκμυστηρευτεί την αλήθεια.

Ο Σίμος θα χρειαστεί τον φάκελο με το ιατρικό ιστορικό της Νικολέτας προκειμένου να της κλείσει το ραντεβού με τον γιατρό στη Γαλλία και έτσι η Μιράντα θα αναγκαστεί να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Θα συνεχίσει να κρατά το μεγάλο της μυστικό ή ήρθε η στιγμή για τη Μιράντα να μάθει ποιο είναι πραγματικά το παιδί, που στερήθηκε τόσα χρόνια;

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σε σοκ η Όλγα μετά την αποκάλυψη-Ανατροπή στην οικογένεια Βασιλείου

Η Πάρις Χίλτον γέννησε, μιλάει για τον βιασμό στα 16 της και επιλέγει το πιο ασφαλή αυτοκίνητο για το μωρό της

Οι Πανθέοι: Τέλος η Μάρμω-Φεύγει για να πενθήσει το νεκρό μωρό της-Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα;