Η Σήμανση ανακαλύπτει το πτώμα του Άγη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και η οικογένεια Μπουραντά νιώθει βαθιά οδύνη. Όταν στα χέρια του Χριστόφορου φτάνει ένα φιλμ με τη δολοφονία του γιου του, εκείνος δεν υποψιάζεται τον προφανή δράστη, τη Λιζέτα, αλλά τη Βικτώρια.

Ο Σωτήρης έχει σημαντικές πληροφορίες για τον θάνατο της Λιζέτας καθώς μαθαίνει ότι πίσω από τη δολοφονία της κρύβεται η Βικτώρια. Ετσι ζητάει επίμονα να εξεταστεί ξανά ο τόπος του εγκλήματος. Οταν οι αστυνόμοι της σήμανσης πηγαίνουν για άλλη μια φορά στο σημείο, μένουν σοκαρισμένοι μπροστά σε αυτό που θα ανακαλύψουν… ένα πτώμα.

Ο Γιαμαλής είναι σίγουρος ότι είναι του Άγη. Τη σορό πράγματι την αναγνωρίζουν ο Χριστόφορος, η Αμαλία και η Βικτώρια. Το πόρισμα του ιατροδικαστή δείχνει ότι οι δολοφονίες της Λιζέτας και του Αγη έγιναν με το ίδιο όπλο. Ο Σωτήρης συνδέει τα δύο θύματα με την Καρτεζίνη, αλλά ο Δημοσθένης διαφωνεί με αυτή τη σύνδεση και θα προσπαθήσει να στρέψει σε άλλο πρόσωπο τις υποψίες των συναδέλφων του.

Η Βικτώρια τρέχει στο σπίτι για να εξαφανίσει την κασέτα που δείχνει τη Λιζέτα να σκοτώνει τον Αγη. Tης είχε υποσχεθεί τότε να την αφήσει ελεύθερη μετά από αυτό, ενώ εκείνη βιντεοσκοπούσε. Όμως τελικά τη σκότωσε. Κι ενώ η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της, ο Σίμος την πιάνει με τα αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια… Εκείνη δικαιολογείται στον Σίμο λέγοντας ότι αυτή είναι μια κασέτα από τα παιδικά χρόνια του Άγη και ήθελε να τη δει πριν τον αποχαιρετήσει για πάντα ενώ βάζει τα κλάματα!

Αργότερο ο Σίμος βλέποντας τον Χριστόφορο διαλυμένο, του δίνει το φιλμ για να του απαλύνει τον πόνο. Ομως όταν αποκαλύπτεται το περιεχόμενό του ο Χριστόφορος το παραδίδει στην αστυνομία. Τους λέει ότι σε αυτή την κασέτα δείχνει τη Λιζέτα να λέει ότι σκότωσε τον γιο του, αλλά εκείνος δεν πιστεύει αυτό που βλέπει. Όλοι υποπτεύονται τη Βικτώρια που θα βρεθεί σε δεινή θέση!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η πιο δυσάρεστη έκπληξη για τον Δημοσθένη-Πρώτο βήμα για Κουράκο και Ορέστη

Formula 1 GP Bahrain: Ασυνήθιστο πρόγραμμα για το Grand Prix της F1 του Μπαχρέιν 2024

Το Ναυάγιο: Ο Παντελίδης στήνει παγίδα στην Αλίκη-Η Ειρήνη σε σοκ!