Ο Πάρης στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, αφήνει το μωρό στην Πιπίτσα και στη συνέχεια περιμένει τηΓεωργία για να της πει τι έχει συμβεί με το παιδί.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του Μπουραντά τον ενημερώνει ότι το παιδί δε βρίσκεται στο σπίτι του Πάρη. Δεν εντοπίστηκε από τον εισαγγελέα και δεν μπορεί να το πάρει.

Ο Χριστόφορος πηγαίνει στον Παράδεισο και ρωτάει τον Μάρκο αν είναι αλήθεια πως το μωρό δε βρίσκεται στο σπίτι του Πάρη. Τότε εκείνος ανήξερος του λέει ότι το έχει η Γεωργία με τον Πάρη.

Λίγο αργότερα η Γεωργία μαθαίνει από τον Χριστόφορο πως ο εισαγγελέας δεν βρήκε το μωρό κι εκείνη σε κρίση βρίσκει τον Πάρη και ξεσπάει, λέγοντας στον Πάρη ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να μεταφέρει το μωρό χωρίς να τη ρωτήσει. Πάρης και Γεωργία όμως, έχουν σχέδιο.

Η Γεωργία προσποιείται ότι αποφάσισε να μείνει με τη μητέρα της και τον αδελφό της ώστε να κρατήσει το παιδί της αλλά αυτό που έχουν αποφασίσει με τον Πάρη είναι να εξαφανιστούν με το παιδί. Ο Στέφανος που το ακούει, προσπαθεί νο τους μεταπείσει αλλά δεν τους πείθει.

Λίγο αργότερα ο Πάρης δίνει όλα ρα χαρτιά στον Μεμά με πληρεξούσιο για να μπορεί να συνεχίσει εκείνος τα πάντα αν πάθει ο ίδιος κάτι. Στη συνέχεια ο Πάρης ενημερώνει τη Γεωργία για το σπίτι στο δάσος σε ένα χωριό στη Θήβα που βρήκε για να μείνουν και ετοιμάζουν και οι δύο τα πράγματά τους κρυφά για να φύγουν την επόμενη μέρα.

Ο Πάρης βγαίνει πολύ νωρίς για να βάλει τη βαλίτσα του στο αυτοκίνητο, όταν τον βλέπει η Όλγα και τον ρωτάει πού ήταν πρωί πρωί. Ωστόσο εκείνος βρίσκει μία δικαιολογία για να φύγει.

Την ίδια στιγμή η Γεωργία φεύγοντας αποφασίζει να αφήσει ένα γράμμα στο σπίτι του πατέρα της, κίνηση που μπορεί να αποβεί μοιραία, καθώς το γράμμα το βρίσκει η Δωροθέα.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 3/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

F1 Antonelli Mercedes: Ο αντικαταστάτης του Χάμιλτον κάνει την πρώτη δοκιμή στην Formula 1

Δημήτρης Παπανώτας: Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο δημοσιογράφος