Η ‘Ολγα είναι αποφασισμένη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, να προχωρήσει τόσο με τη μήνυση για μοιχεία όσο και με το διαζύγιο και το ξεκαθαρίζει στον Αποστόλη, ο οποίος περνά στην αντεπίθεση. Της λέει ότι πλέον δεν έχει καμία απόδειξη για την απιστία του και της αποκαλύπτει ότι έχει περάσει όλη την περιουσία της στο όνομά του, οπότε, αν τελικά τον χωρίσει, Θα είναι απένταρη.

Η Όλγα συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο και αναγκαστικά κάνει ένα βήμα πίσω, αντίθετα από τον Μάρκο, ο οποίος τολμά να πει στη Μιράντα ότι ο Ντίνος είναι ακόμη ερωτευμένος με την Αμαλία! Εκείνη πικραίνεται πολύ και καταλήγει στο ότι ο χωρισμός είναι η μόνη λύση, όμως ο Ντίνος έχει ακούσει την κουβέντα τους και πάει να ζητήσει το λόγο από τον Μάρκο. Του επιτίθεται και εκείνος, θιγμένος, υποβάλλει την παραίτησή του και φεύγει από τον «Παράδεισο»! Η Μιράντα συνειδητοποιεί ότι όλο αυτό έγινε εξαιτίας της και προσπαθεί να τους φέρει ξανά κοντά, όμως μάταια… Είναι και οι δυο τους πολύ εκνευρισμένοι και καθόλου διατεθειμένοι να κάνουν πίσω.

Βέβαια, μόλις η Πιπίτσα μαθαίνει τι έκανε ο άντρας της, γίνεται έξαλλη και τον φέρνει προ των ευθυνών του. Τότε ο Μάρκος, σε απόγνωση, κάνει κάτι που δεν θα έκανε ποτέ: Χτυπά την πόρτα των Βασιλείου και ζητά από τον Πάρη να τον προσλάβει ως λογιστή στην εταιρεία του. Κι εκείνος, παρά τις αντιρρήσεις του Αποστόλη, λέει αμέσως το «ναι» και του ανοίγει μια νέα επαγγελματική πόρτα.

Στο μεταξύ, ο Δημητράκης συνεχίζει να φέρεται πολύ αυταρχικά στη Γεωργία και ο Μεμάς τον βλέπει και αντιδρά. Πάνω στη λογομαχία, του ξεφεύγει ότι η κοπέλα είναι έγκυος και τότε ο Δημητράκης γίνεται έξω φρενών! Πηγαίνει αμέσως στους γονείς της και τους ξεκαθαρίζει πως, για να παντρευτεί την κόρη τους, θέλει μεγαλύτερη προίκα. Ο Μάρκος, που ήδη τον βλέπει με μισό μάτι, ετοιμάζεται να τον πετάξει έξω με τις κλοτσιές, όμως ο Δημητράκης αλλάζει τροπάρι, του λέει ότι αγαπά τη Γεωργία και δέχεται να την κάνει γυναίκα του και να μεγαλώσει το παιδί της σαν δικό του.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ζήνα Κουτσελίνη: Τέλος οι φήμες για τον ΣΚΑΪ – Αυτό απόφασισε

Viral – TikTok: Η μητέρα που μεταφέρει τα τρία παιδιά της με ποδήλατο

Ζέτα Μακρυπούλια: Σε αυτή την σειρά θα πρωταγωνιστεί;