Τα ένοχα μυστικά σιγά-σιγά αρχίζουν να βγαίνουν στο φως στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Ηδη ο Ντίνος έχει μάθει από τον Πάρη τι έχει γίνει με τον «Παράδεισο» κι αυτός με τη σειρά του μιλάει στην Αμαλία. Ετσι η Βικτώρια νιώθει ότι ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα γύρω της και ότι αρχίζει να χάνει τη δύναμη και την επιρροή της σ’ αυτούς που εξουσίαζε έως τώρα. Γίνεται λοιπόν ακόμα πιο επικίνδυνη και φροντίζει να κλείσει το στόμα στον Φώτη, τον οποίο καλεί να συναντηθούν και του ρίχνει δηλητήριο στο ποτό του. Ωστόσο δεν πεθαίνει αμέσως και μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Οι εξετάσεις του όμως δείχνουν καρδιολογικό πρόβλημα και πουθενά δεν έχει εντοπιστεί το δηλητήριο που του έριξε η Βικτώρια. Την ίδια στιγμή, η Μιράντα με την Αμαλία μαθαίνουν τα δυσάρεστα και πάνε στο νοσοκομείο, όπου ο Φώτηs τούς αποκαλύπτει ότι η Βικτώρια πήγε να τον σκοτώσει ρίχνοντάς του δηλητήριο προκειμένου να μην αποκαλύψει τις βρωμιές τις!

Αυτά λέει και αμέσως χάνει τις αισθήσεις του, αλλά δεν δίνουν βάση στα λεγόμενά του, καθώς νομίζουν ότι παραληρεί. Τελικά, όπως θα δούμε στην πορεία, ο Φώτης θα ζήσει για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Στο μεταξύ, η Βικτώρια θα προσπαθήσει για άλλη μια φορά να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων και να αρνηθεί τα στοιχεία που έρχονται σιγά-σιγά στην επιφάνεια και την ενοχοποιούν!

Μάλιστα η Πολυξένη, επειδή είχε ζήσει στο παρελθόν τις κρίσεις του Χριστόφορου στο σπίτι, ρωτάει τι συμπτώματα είχε και όταν μαθαίνει ότι είχε πόνο στο στήθος και έντονη δυσφορία, τους θυμίζει ότι τα ίδια είχε και ο Μπουραντάς! Αυτό που συνέβη στην υγεία του Φώτη θα γίνει η αφορμή για να ανοιχτούν κι άλλες παρόμοιες υποθέσεις του παρελθόντος και σε συνδυασμό με τα όσα έχει αφήσει στο γράμμα του ο Άγης, θα βάλουν και πάλι στο κάδρο τη Βικτώρια!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αναστατωμένος ο Ντίνος από το γάμο της Αμαλίας-Είδε αυτό που δεν έπρεπε!

F1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Survivor spoiler: Και ο Τζέιμς Καφετζής θέλει την ψηφοφορία-Τι θα κάνει ο Ατζούν;