Ο παράδεισος των κυριών: Η Λιζέτα διεκδικεί με αθέμιτα μέσα την προσοχή του Ντίνου βάζοντας πολλές φορές μπροστά τις ανάγκες της μικρής, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον εκβιάσει συναισθηματικά.

Ωστόσο, εκείνος αυτό που επιθυμεί είναι να μη χαλάσει τη σχέση του με τη Μιράντα και γι’ αυτό, όπως θα δούμε, της κάνει πρόταση γάμου. Η τελευταία, φανερά συγκινημένη, δέχεται να γίνει γυναίκα του, αλλά στην πορεία όλα αλλάζουν…

Η Μιράντα είναι πολύ ευαίσθητη με το θέμα του παιδιού και θεωρεί πως στέκεται εμπόδιο στην οικογένεια του Ντίνου. Παρόλο που εκείνος προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, η ίδια του ζητάει να χωρίσουν!

Ο Ντίνος σοκάρεται και προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, αλλά η Μιράντα δεν κάνει πίσω και για χάρη της κόρης του αποφασίζει να θυσιάσει την αγάπη τους.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Χρηστίδης, μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Όλγα εναντίον του για την απόπειρα δολοφονίας που είχε κάνει στο παρελθόν κατά του Πάρη, παραμένει στη φυλακή.

Ο άντρας είναι έξαλλος με την τροπή που πήρε αυτή η υπόθεση και ξεκινάει τις απειλές προς διάφορες κατευθύνσεις για να αφεθεί ελεύθερος. Ο άνθρωπος που αποφασίζει να τον βοηθήσει να δραπετεύσει από τη φυλακή είναι ο Αναγνώστου.

Τις επόμενες ημέρες, ο τελευταίος, με σύμμαχο τη Βικτώρια, οργανώνει κρυφά και με ιδιαίτερη προσοχή το σχέδιό του.

Την κατάλληλη στιγμή, λοιπόν, δίνει στο Χρηστίδη τη στολή του και έτσι εκείνος καταφέρνει και αποδρά από τη φυλακή χωρίς να κινήσει υποψίες.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Σε αδιέξοδο ο Πασχάλης – Έτσι η Λιζέτα εκβιάζει την Βικτώρια

Η γη της ελιάς: ΧΑΜΟΣ – Χαροπαλεύει ο Λυκούργος – Ο Αλέξης πάει να δολοφονήσει τη μάνα του

Survivor trailer 1/2: Ατελείωτο κράξιμο σε Ασημίνα και Δαλάκα μετά την αποβολή τους – «Έχετε τεράστιο θράσος»