Όσο ταλαντούχα και αποτελεσματική κι αν αποδείχτηκε η Νέλλυ στο να παγιδεύσει τον Πάρη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, για να τον στείλει στη φυλακή, τώρα πια μοιάζει πως δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για το σχέδιο του Σίμου καθώς η γνωριμία της με τον Χρήστο γίνεται άσσος στο μανίκι του μεγαλύτερου του εχθρού. Η Νέλλυ αντιλαμβάνεται ότι έχει μπλέξει άσχημα, αλλά πόσο εύκολο θα είναι να τη γλιτώσει, όταν ο κίνδυνος ονομάζεται Πολύζος και είναι διπλός: πατέρας και γιος; Η λερωμένη στολή της Ευδοξίας γίνεται αφορμή να ενημερωθεί ο Ντίνος και για τα αλλά δύο περιστατικά: του φορέματος που της παράπεσε και του αρώματος που βρέθηκε στην τσάντα της. Η Αμαλία και η Ζηνοβία θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ η Ευδοξία και η Στέλλα θα κατηγορήσουν η μία την άλλη και μια από τις δύο θα χάσει την θέση της στον Παράδεισο.

Η Βικτώρια έχει βάλει έναν καινούργιο στόχο και θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της να τον πετύχει… Ο Πάρης, η Γεωργία και η Όλγα έχουν γεμίσει ελπίδες μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Πάρης… Όμως οι εξελίξεις είναι τόσο γρήγορες που δε θα προλάβουν να χαρούν για πολύ.

Ο Βλησσάρης δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη που τον χαροποιεί ιδιαιτέρως. Ο Σίμος ετοιμάζει μία έκπληξη στην Αμαλία και συνεννοείται με όλους τους υπόλοιπους για να τον βοηθήσουν… Η Στέλλα μετά το συμβάν στον Παράδεισο βρίσκει καταφύγιο στον Χριστόφορο, ο οποίος προσπαθεί να της εξηγήσει ότι πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά διαφορετικά οι συνέπειες δε θα είναι ευχάριστες γι’ αυτήν…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Ζαφείρης οδηγεί τον Γρηγόρη σε σκληρά μονοπάτια-Η Ιουλία τρομοκρατείται!

Η Τουρκία βάζει και πάλι εισιτήριο για την Αγιά Σοφιά – Αυτή θα είναι η τιμή

Μαρία Ένεζλη: Τέλος από τον Athens DeeJay μετά από 16 χρόνια-Ανάρτηση με αιχμές!