Νέος εχθρός θα μπει στη ζωή της Αμαλίας στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» και δεν είναι άλλος από την ετεροθαλή αδελφή της τη Στέλλα.
Ολα θα αρχίσουν με την εξαφάνιση του Χριστόφορου, ο οποίος μένει μακριά απ’ όλους προκειμένου να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του. Η μόνη που γνωρίζει το πού βρίσκεται είναι η Ματούλα, η οποία τον πιέζει να επιστρέψει. Στο μεταξύ, στο σπίτι των Μπουραντάδων έχει μετακομίσει και η κόρη της Ματούλας, η Στέλλα, η οποία και ζει καθημερινά την αγωνία του Άγη και της Αμαλίας, μέχρι που μια μέρα ακούει τη μητέρα της να μιλάει κρυφά με τον Χριστόφορο και έτσι μαθαίνει το πού βρίσκεται εκείνος. Αμέσως το λέει στην Αμαλία, εκείνη με τον Άγη πάνε να τον βρουν και τελικά ο Χριστόφορος επιστρέφει ξανά, δίνοντας χαρά στους δικούς του ανθρώπους.

Η Στέλλα, που θα την υποδυθεί η ηθοποιόs Μαρίλια Μητρούση, με τον ερχομό της μπαίνει για τα καλά στις ζωές όλων. Μα πρώτα απ’ όλα στης Αμαλίας, με την οποία αρχίζουν να κάνουν στενή παρέα. Παράλληλα πιάνει δουλειά και στον «Παράδεισο», που η Μιράντα με τον Ντίνο τον έχουν φτιάξει ξανά από την αρχή μετά την καταστροφική φωτιά.

Κι ενώ όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα χαμηλών τόνων κορίτσι που έχει περάσει δύσκολα στη ζωή της, τελικά η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική, καθώς όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς, έχει αποκτήσει όλα τα κακά στοιχεία από τον χαρακτήρα του πατέρα της, Θανάση Χρηστίδη.

Η ζήλια, η δολοπλοκία και η κακία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της, τα οποία φροντίζει να κρύβει και φυσικά ο στόχος της ο μεγάλος είναι η Αμαλία, που είναι η ετεροθαλής αδελφή της. Κι αυτό γιατί η Αμαλία μεγάλωσε πλουσιοπάροχα μέσα στη χλιδή, έχοντας τα πάντα, ενώ εκείνη στη φτώχεια και στις κακουχίες. Αυτό την κάνει να θέλει να κάνει κακό στην Αμαλία προκειμένου να διεκδικήσει τη ζωή που εκείνη δεν έζησε, με αποτέλεσμα να της κάνει τη ζωή κόλαση. Και δυστυχώς η Αμαλία θα αργήσει πολύ να καταλάβει τα πραγματικά σχέδια της «αδελφής» της.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτός είναι ο ύποπτος για φόνο- Στη φυλακή ο Παύλος;

Ο Τσιτσιπάς τώρα και σε κούκλα! – Η bobblehead φιγούρα του στο US Open που έγινε viral

Ο Παράδεισος των Κυριών: Όλες οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια-Σοκ με την Μιράντα!