Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα που άφησε ο πρώτος κύκλος της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών. Οι ιστορίες που έχουν ανοίξει σύμφωνα με το TV24 θα έρθουν μία-μία και θα εξελιχθούν στον επόμενο κύκλο, που θα είναι εξίσου συναρπαστικός αλλά και αποκαλυπτικός, καθώς αρκετές αλήθειες θα έρθουν στο φως φέρνοντας μεγάλες αντιδράσεις και ανατροπές.

Η Βικτώρια παραμένει στη φυλακή. Από εκεί όμως και έχοντας μεγάλες διασυνδέσεις και χρήματα, θα συνεχίζει να κινεί τα νήματα και φτάνει στα άκρα, προκειμένου να βγει από τη φυλακή αλλά και για να πάρει εκδίκηση απ όσους την… πούλησαν.

Αν και αυτή η ιστορία θα τραβήξει αρκετά και θα καταγράψουμε ακόμα αρκετά θύματά της, θα έρθει η στιγμή που η Βικτώρια θα έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της και τα εγκλήματα που είχε κάνει. Όπως έχουμε δει σε φλας μπακ, η Βικτώρια ήταν αυτή που έσπρωξε την αδελφή της την Αντιγόνη από το μπαλκόνι. Η γυναίκα του Μπουραντά δεν συτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε από την ίδια της την αδελφή.

Αυτό φυσικά είναι κάτι που γνωρίζουν μόνο δύο άνθρωποι, η ίδια η Βικτώρια και ο γιος του που δουλεύει ακόμα στους Μπουραντάδες. Μάλιστα σε ένα από τα επεισόδια λίγο έλειψε να αποκαλύψει τα πάντα, αλλά την τελευταία στιγμή η Βικτώρια τον σταμάτησε, μη γνωρίζοντας όμως τι θέλει να πει.

Αυτή η ιστορία θα ανοίξει και πάλι, μάλιστα θα βλέπουμε, πάντα σε φλας μπακ βέβαια, την Αντιγόνη και τι είχε γίνει στο παρελθόν με τη Βικτώρια. Το πώς άρχισε και πώς κατέληξε η κρυφή σχέση με τον Χριστόφορο. Ωστόσο κάποια γεγονότα και ειδικά μετά την κουβέντα του Χριστόφορου με την Όλγα, θα έρθουν στο φως και δεν θα αργήσει η στιγμή που ο κηπουρός του Μπουραντά θα ομολογήσει όλα όσα είδε την ημέρα της δολοφονία της Αντιγόνης, όπου θα σημάνει και η αρχή του τέλους της Βικτώριας!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Σοφία καίει την Νίτσα-Αποκαλύπτει ότι εκείνη σκότωσε τον Νώντα!

Επική κίνηση Χάαλαντ σε μικρό φίλο της Γιουνάιτεντ που ζήτησε να βγει φωτογραφία μαζί του! (vid)

Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα επιστρέφει και συμμαχεί με τον Θέμη-Έτσι τρελαίνεται η Αλεξία!