Ο κλοιός γύρω από τη Βικτώρια όλο και σφίγγει στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυρίων και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για να τα καταφέρει αυτή τη φορά και να γλιτώσει. Την ίδια στιγμή ο Αποστόλης μαθαίνει ένα νέο που θα τον αιφνιδιάσει. Μαθαίνει ότι η Βικτώρια εμπλέκεται άμεσα με τον φόνο του Αριστείδη και αποφασίζει να την εκδικηθεί.

Ωστόσο ο Ζήσης, που θέλει να βγάλει όσο πιο πολλά μπορεί από αυτή την υπόθεση, λέει στη Βικτώρια ότι ο Αποστόλης τον έχει βάλει να την παρακολουθεί κι εκείνη του δίνει ένα μεγάλο ποσό για να παίξει το δικό της παιχνίδι. Στο μεταξύ ο Ντίνος πηγαίνει στο σπίτι στης Ματούλας και τη ρωτάει αν ο άντρας της είχε επαφές με κάποιον και η Ματούλα του δίνει μια πληροφορία που θα ρίξει φως στην υπόθεση της δολοφονία του Αριστείδη. «Φωτογραφίζει» τη Βικτώρια, ότι ερχόταν στο σπίτι και ότι συχνά είχαν προστριβές και μυστικά με τον Χρηστίδη. Ο Ντίνος αμέσως καταλαβαίνει ότι η θεία της Αμαλίας είναι μάλλον η Βικτώρια που ψάχνουν και ωθεί τον Σωτήρη να προχωρήσει στις ανάλογες ενέργειες. Ετσι ο Σωτήρης αποφασίζει να την καλέσει στο αστυνομικό τμήμα για να την ανακρίνει για τον φόνο του Αριστείδη.

Στο μεταξύ ο Μάρκος κεραυνοβολείται απ’ την ανακοίνωση του Χριστόφορου, ότι τα παιδιά θα κάνουν αρραβώνα τελικά. Εκεί που πίστευε ότι έχει με το μέρος του, τουλάχιστον τον Μπουραντά, βλέπει ότι πλέον, είναι ο μόνος που δε θέλει αυτή την ένωση… Η Αμαλία αποφασισμένη να βρει μια λύση για την κατάστασή της, επισκέπτεται για άλλη μία φορά την οικία Βασιλείου για να συναντήσει τον Πάρη… Θα βρει το κουράγιο να του πει όλη την αλήθεια ή θα για ακόμη μια φορά θα επιλέξει να το αντιμετωπίσει μόνη της;

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Masterchef 2023: Επιστρέφει ανανεωμένο και απαιτητικό!

Ξεσάλωσε το Twitter με όσα είπε για το πέναλτι του Μέσι ο Στέλιος Γιαννακόπουλος

ΣτΟργή: Η Αλίκη σκότωσε την παρανοϊκή μητέρα της;

Δείτε επίσης