Ο Ντίνος στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, πηγαίνει στην αστυνομία και τους ενημερώνει πως η Βικτώρια βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στο ξενοδοχείο στο Λαγονήσι. Την ίδια ώρα, η Αμαλία και ο Σίμος πηγαίνουν μια βόλτα και εκείνη τον ρωτάει γιατί ήταν στο ξενοδοχείο το προηγούενο βράδυ. Ερχόμενος σε δύσκολη θέση ο Σίμος αναγκάζεται να της αποκαλύψει την αλήθεια ότι δηλαδή είχε πάει να συναντήσει τη Βικτώρια που ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα.

Η Αμαλία ταράζεται πολύ και τον παρακαλεί να πάνε να τη βρουν για να της μιλήσει.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης δεν μπορεί να ειδοποιήσει τη Βικτώρια ότι η αστυνομία γνωρίζει πού είναι, ενώ την ίδια στιγμή η Βικτώρια βρίσκεται ήδη στο δωμάτιό της μαζί με τον Σίμο, που της λέει να το ξανασκεφτεί και να μη φύγει. Δεν προλαβαίνει όμως να πει κάτι άλλο όταν ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης μπαίνουν στο δωμάτιο και τους ανακοινώνουν ότι συλλαμβάνονται και οι τρεις.

Η Βικτώρια δεν προλαβαίνει να το σκάσει στο εξωτερικό, καθώς η αστυνομία τη συλλαμβάνει, αλλά μαζί με αυτή συλλαμβάνει και τον Σίμο με την Αμαλία με την κατηγορία τηs υπόθαλψηs εγκληματία.

Ο Σίμος προσπαθεί να πείσει τους αστυνομικούς να αφήσουν τον Αμαλία ελεύθερη αφού δεν ξέρει τίποτα και αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη.

Στο μεταξύ η Βικτώρια τηλεφωνεί στον Χριστόφορο να της  βρει δικηγόρο ενώ του λέει ότι έχουν συλλάβει και την Αμαλία και ο Χριστόφορος εξοργίζεται μαζί της!

Την κατηγορεί ότι φταίει εκείνη και της κλείνει το τολέφωνο ενώ είναι αποφασισμένος να βοηθήσει μόνο την Αμαλία και να αφήσει τη Βικτώρια να σαπίσει στο φυλακή.

Παράλληλα, ο Σίμος  ζητά τη βοήθεια της μητέρας του για να του βρει δικηγόρο ενώ ο Χρήστος αρπάζει την ευκαιρία της σύλληψης του Σίμου και είναι αποφασισμένος να εμποδίσει την αποφυλάκισή του.

Ο Ντίνος μαθαίνει ότι έχουν συλλάβει την Αμαλία κα γεμάτος τύψεις τηλεφωνεί στη Μιράντα και της λέει ότι η Αμαλία είναι στη φυλακή και να μιλήσουν στον Βύρωνα .

Εν τω μεταξύ ο Χρήστος στέλνει τον Σαρηγιάννη στο κρατητήριο για να πει στο Βικτώρια ότι έχει τσακωθεί με τον Χρήστο και θέλει να αναλάβει την υπόθεσή της.
Ο Ντίνος με τον Βύρωνα πάνε στο τμήμα για να ενημερώσουν την Αμαλία πως θα αναλάβει την υπεράσπισή της. Εκείνη όμως γίνεται έξαλλη και διώχνει τον Ντίνο όταν μαθαίνει πως εκείνος πρόδωσε τη Βικτώρια.

Και ο Σίμος όμως ζητά βοήθεια από τη Δωροθέα αλλά εκείνη του λέει πως θα το κάνει αν χωρίσει με την Αμαλία κάτι που τον βγάζει εκτός εαυτού.

Η Βικτώρια που δεν προλαβαίνει να σώσει την ιστορία με το διαβατήριο, ανακρίνεται από τον Σωτήρη με τον Μηλιώνη και τον Δημοσθένη. Και ο Σίμος ανακρίνεται αλλά δεν καρφώνει τον Δημοσθένη που τον ευχαριστεί και του λέει πως τόσο εκείνος όσο και η Αμαλία θα βγουν την επόμενη μέρα από τη φυλακή.

Όταν η Μιράντα και ο Χριστόφορος πάνε στο τμήμα να δουν την Αμαλία, βρίσκουν τον Ντίνο να κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητό του.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Τα νέα της Formula 1 σε 5 λεπτά

Famagusta: Επιστρέφει και καθηλώνει- Αλλαγή στην ώρα προβολής