Ο Χριστόφορος στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, δεν αντέχει να βλέπει την Αμαλία να υποφέρει και της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό. Της λέει ξεκάθαρα ότι η Μιράντα είναι η μητέρα της.

Η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και θέλει να μιλήσει στη Μιράντα, αλλά όλοι την αποτρέπουν. Της λένε ότι επειδή είναι έγκυος, δεν πρέπει να το μάθει γιατί θα ταραχτεί πολύ. Ο μόνος που την πιέζει να πάει να τη βρει είναι ο Αγης.

Την ίδια ώρα, η Μιράντα υποδέχεται την αδελφή της τη Γιούλα που έρχεται για τον γάμο, η οποία της εξομολογείται ότι ο Θανάσης είχε κακοποιήσει και εκείνη!

Η Μιράντα, η οποία από νωρίτερα έχει πόνους, δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο καθώς μαθαίνει επίσης και ότι ο πατέρας της σκότωσε τον Χρηστίδη και έχει συλληφθεί. Η κοπέλα αποβάλλει και η πρώτη της σκέψη είναι να αναβάλλουν τον γάμο με τον Ντίνο, αλλά τελικά μετά από πιέσεις απ’ όλους ο γάμος γίνεται κανονικά.

Στο μεταξύ, η Γεωργία, τρελά ερωτευμένη με τον Πάρη, ζηλεύει την κάθε κίνησή του. Ο Πάρης από την άλλη δεν θέλει να τη χάσει και της κάνει νέα πρόταση γάμου προτείνοντάς της να αρραβωνιαστούν και να μείνουν μαζί στο σπίτι του.

Εκείνη δέχεται με μεγάλη χαρά, καθώς πιστεύει ότι όσο είναι κοντά του, στο τέλος θα την ερωτευτεί κι αυτός.

Η Πιπίτσα δεν δείχνει και πολύ χαρούμενη με τους αρραβώνες της Γεωργίας, ενώ παράλληλα ακούει τον Στέφανο με την Κούλα να μιλάνε για τις σεξουαλικές προτιμήσεις εκείνου!

Η Πιπίτσα καταρρέει και αποφασίζει να δώσει ένα τέλος σε όλα όσα τη βασανίζουν. Ανακοινώνει στον Μάρκο ότι μετά το γάμο του Ντίνου θα φύγει και θα πάει να μείνει με τη μάνα της στα Καμίνια.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία στα χέρια του Κουράκου-«Καρφώνεται» μόνη της για τη δολοφονία του Ανέστη!

Μύκονος: Βίντεο ΣΟΚ – Πόσο κοστίζουν δύο μερίδες πατάτες;

Survivor spoiler αποχώρηση 1/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός αποχωρεί