Στο σπίτι του Μάρκου το κλίμα είναι πολύ βαρύ και η Πιπίτσα στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, ντρέπεται να αντικρίσει τον κόσμο. Διστάζει ακόμα και να ανοίξει την πόρτα όταν κάποιος της χτυπά και, όταν τελικά το κάνει, το μετανιώνει, αφού ένας έξαλλος Δημητράκης μπαίνει μέσα και απαιτεί να του δώσουν την προίκα που του είχαν τάξει για να παντρευτεί την κόρη τους. Για να του κλείσει το στόμα, του προτείνει να του δώσει ένα μεγάλο ποσό: από τα χρήματα που της έδωσε ο Πάρης, ώστε να φύγει οριστικά από τη ζωή τους. Την ίδια στιγμή, η Γεωργία είναι πια απελπισμένη και έτσι αποφασίζει να ακολουθήσει τη συμβουλή και να ζητήσει ξανά από τον Άγη να αναγνωρίσει το παιδί τους.

Και αυτήν τη φορά, βλέποντας το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει και γνωρίζοντας σε πόσο δύσκολη θέση την έχει φέρει, υπόσχεται ότι θα το κάνει εκείνος χωρίς να την παντρευτεί. Άλλωστε έχει και αυτός ακόμη άλυτα θέματα με τον πατέρα του, τα οποία και μεγαλώνουν όταν η Αμαλία του λέει ότι η μητέρα τους αυτοκτόνησε.

Τα δύο παιδιά πιέζουν τον Χριστόφορο να τους πει γιατί μπορεί να έκανε κάτι τόσο ακραίο, όμως εκείνος αγνοεί τους λόγους που την ώθησαν σε μια τέτοια πράξη. Πάει να μιλήσει στη Βικτόρια, η οποία αμφισβητεί στα ίσια την αγάπη της Αντιγόνης για τα παιδιά της. Φυσικά, δεν του αποκαλύπτει τη συζήτηση που είχε με την αδελφή της λίγο πριν εκείνη αυτοκτονήσει. Έχοντας μάθει για τη σχέση της με τον άντρα της, η Αντιγόνη απαίτησε να φύγει από το σπίτι. “Ομως, η Βικτόρια της απάντησε ότι δεν πρόκειται να το κάνει, καθώς έχει χαρίσει στον Χριστόφορο ένα παιδί, κάτι το οποίο εκείνη δεν μπόρεσε ποτέ να του χαρίσει…

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Χαμός με την αποκάλυψη-Η Ευγενία μαθαίνει ότι το παιδί είναι του Μάρκου και όχι του Ιάσονα

Σε άλλη οικονομική βάση ο Ολυμπιακός

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Θα προλάβει;