Η Στέλλα έχει πέσει σε νέα δυσμένεια από τον Χριστόφορο στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, ενώ όσο περνάει ο καιρός, βλέπει ότι εκείνος δένεται περισσότερο με τη Μιράντα. Η πρώτη απόπειρα που έκανε για τη βγάλει από τη μέση δεν πήγε καλά και τώρα ετοιμάζει ένα νέο χτύπημα.

Έξαλλη με τη Μιράντα, ρίχνει λάδι στον κουβά της σφουγγαρίστρας και τρίβει τις σκάλες. Την ίδια στιγμή όμως επιστρέφει ο Χριστόφορος και πάει ν ανέβει τις σκάλες! Εκείνη τότε τον παρακαλεί λέγοντας ότι θέλει να του μιλήσει και προσπαθεί να τον εμποδίσει ν’ ανέβει τα σκαλιά.

Ο Χριστόφορος εκνευρίζεται πολύ και αρχίζει να της φωνάζει. Οι δυο τους στήνουν μεγάλο καβγά, ενώ η Μιράντα που ακούει τις φωνές, τρέχει να δει τι συμβαίνει, γλιστράει στις σκάλες, πέφτει και χτυπάει πολύ άσχημα.

Ο Χριστόφορος τρελαίνεται και αμέσως τη βάζει στο αυτοκίνητο και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα ο Σωτήρης ψάχνει τον Χριστόφορο και η Στέλλα τον ενημερώνει ότι πήγε την Μιράντα στο νοσοκομείο γιατί είχε ένα ατύχημα κι έχει χτυπήσει το πόδι της, αλλά δεν ξέρει σε ποιο νοσοκομείο!

Η Μιράντα στο μεταξύ πονάει πολυ και ο Χριστόφορος βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της, ενώ η Στέλλα δεν αισθάνεται ικανοποιημένη με αυτό. Ο στόχοs της ηταν να τη σκοτώσει, κάτι που για άλλη μια φορά δεν πέτυχε.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 20/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Formula 1 : Ο Carlos Sainz θα είναι έτοιμος για το Grand Prix της Αυστραλίας;

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Δέσπω συνεχίζει την ερωτική πολιορκία-Ποιος θα πέσει τελικά;