Η Στέλλα απογοητεύεται που η Μιράντα γλίτωσε με ένα χτύπημα στο πόδι στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών και ψάχνει να βρει άλλον τρόπο για να τη βγάλει από τη μέση και όντως βρίσκει τον κατάλληλο άνθρωπο, που είναι, φυσικά, ο Χρήστος.

Ο Χρήστος κρύβει το πουκάμισο και το πορτοφόλι τού Γιώργη στο γραφείο της Βικτώριας, με σκοπό να την κλείσει στη φυλακή. Ωστόσο και πάλι η Στέλλα τον βλέπει, αλλά δεν λέει κάτι. Απλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να τον εκβιάσει. Ετσι, λίγο αργότερα επισκέπτεται τον Χρήστο στο σπίτι του κι ενώ βάζει όλη της τη γοητεία, του λέει ψυχρά αλλά με νόημα ότι γνωρίζει πως έβαλε τα ενοχοποιητικά στοιχεία στο γραφείο της Βικτώριας αλλά δεν θα τον μαρτυρήσει.

Ο Χρήστος αρχίζει να την καλοκοιτάζει και τη ρωτάει πώς μπορεί να τη βοηθήσει και τι θέλει από αυτόν!

Η Στέλλα μπαίνει κατευθείαν στο… ψητό και του λέει ότι θέλει τη  βοήθειά του για να βγάλουν από τη μέση τη Μιράντα για τον απλό λόγο οτι θέλει αυτή να παντρευτεί τον Χριστόφορο και θεωρεί τη Μιράντα εμπόδιο.

Ο Χρήστος βρίσκει πολυ ενδιαφέρουσα τη Στέλλα και της υπόσχεται ότι θα τη βοηθήσει. Τότε εκείνος της λέει ότι θα το κάνει όχι επειδή τον είδε να βάζει τα στοιχεία στο γραφείο της Καρτεζίνη αλλά γιατί τη συμπάθησε!

Αμλεσως της δείχνει ότι τη βλέπει… αλλιώς! Μάλιστα ο Χρήστος δρα άμεσα και αμέσως την επομένη μέρα πηγαίνει στον «Παράδεισο» και βρίσκει τη Μιράντα. Όπως θα δούμε στη συνέχεια, η Στέλλα θα έρθει κοντά με τον Χρήστο και μάλιστα θα μετακομίσει στο σπίτι του και θα αρχίσουν να μένουν μαζί.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 28-3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας

Ισπανική Κυριαρχία στην μοτοσυκλέτα

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Έρχεται στο σινεμά!