Ο Σαρηγιάννης προσπαθεί να πείσει τη Βικτώρια να καρφώσει τον Σίμο στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, αυτή αρνείται κατηγορηματικά και ζητάει από τον Σαρηγιάννη να της καλέσει τον Σίμο. Όταν ο Σίμος πάει να τη δει, εκείνη τον παρακαλεί να πείσει τον Ρένο να πάρει πάνω του το φόνο του Άγη και της Γουίτλοκ.

Λίγο αργότερα, ο Σίμος επισκέπτεται τον Ρένο στο νοσοκομείο και επιμένει να του αποκαλύψει πού βρίσκεται το όπλο. Εκείνος αρνείται πεισματικά και τότε ο Σίμος του προτείνει να πάρει πάνω του τους φόνους και του υπόσχεται πως θα τον βοηθήσει να δραπετεύσει!

Το σχέδιο για την απαλλαγή της Βικτώριας είναι να πείσουν τον Ρένο να αναλάβει τπν ευθύνη όλων των εγκλημάτων που τη βαρύνουν και στη συνέχεια να τον βοηθήσουν να δραπετεύσει, ενώ ο Δημοσθένης, τρελά ερωτευμένος με τη Βικτώρια, υπόσχεται να βοηθήσει στην απόδραση του Ρένου. Την ίδια στιγμή όμως, ο Μηλιώνης κρυφακούει τον Δημοσθένη που μιλάει μαζί με τη Βικτώρια και ζητάνε από τον Σίμο να υποσχεθεί ψέματα στον Ρένο πως θα τον βοηθήσουν να αποδράσει. Έτσι σπεύδει να προλάβει να πείσει τον Ρένο να μη συνεργαστεί μαζί τους, όμως εκείνος δεν το δέχεται.

Στη συνέχεια πηγαίνει και λέει στον Σωτήρη τα όσα άκουσε και μαζί αποφασίζουν να παρακολουθήσουν τον Σίμο κρυφά από τον Δημοσθένη. Παράλληλα, ο Σίμος εξηγεί στον Ρένο το σχέδιό τους για την απόδρασή του και του ζητάει επίμονα να του πει πού έχει κρύψει το όπλα των φόνων. Ο Ρένος όμως, που δεν φαίνεται να πείθεται, αυτή τη φορά του λέει ψέματα. Για την ακρίβεια τού λέει ότι τα έχει κρύψει στο σπίτι και να πάει να τα βρει ενώ του ζητάει και κάτι ακόμα. Θέλει να του συστήσει κάποιον για να του κάνει μία αντίστοιχη δουλειά με αυτή που του είχε κάνει αυτός στον Παράδεισο, όπως του εξηγεί. Αμέσως μετά ο Σίμος πηγαίνει στο σπίτι του Ρένου, αλλά δεν βρίσκει το όπλο. Φεύγει απογοητευμένος και πηγαίνει να συναντήσει αυτούς που του σύστησε ο Ρένος, ωστόσο δεν γνωρίζει ότι ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη τον παρακολουθούν σε κάθε του βήμα.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 11/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Ο Andretti ανοίγει ένα υποκατάστημα στο Silverstone και το όνειρο για την F1 δεν σταματά

OPEN: Δύο νέα ριάλιτι έρχονται στο κανάλι- Τι ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης;