Ο Δημοσθένης στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, κάτω από την πίεση των εξελίξεων, αποφεύγει να επισκεφθεί τη Βικτώρια στο κρησφύγετό της και απλά της τηλεφωνεί. Τη διαβεβαιώνει ότι θα της βρει διαβατήριο γιατί δεν μπορεί να πάει ο ίδιος αφού τον παρακολουθούν.

Την ίδια ώρα, ο Λεβί συγκλονίζει τον Σίμο με την αποκάλυψη της τραγικής αλήθειας για τη Βικτώρια και την πλεκτάνη που άλλαξε τις ζωές όλων τους. Ο Σίμος μεταφέρει όσα έμαθε από τον Λεβί στην Αμαλία και τη Μιράντα, ενώ η οργή του Χριστόφορου ξεχειλίζει όταν η Αμαλία και ο Σίμος τον επισκέπτονται και τον ενημερώνουν για τις εξελίξεις. Ο ίδιος λέει ότι θέλει να τη δει να σαπίζει στη φυλακή.

Λίγο αργότερα κι ενώ ο Ρένος προδίδει όλα τα εγκλήματα του Σίμου στην Αμαλία ενώ είναι μπροστά και η Πολυξένη, ο Γιαγκούσης αναγνωρίζει τη φωτογραφία του Σίμου. Λέει ότι αυτός τον έβαλε να κάψει το Ολύμπιο.

Ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη ξεκινάνε να πάνε στο σπίτι του Σίμου να τον συλλάβουν. Την ίδια στιγμή, ο Βύρωνας λέει στη Μιράντα για τη σύλληψη του Σίμου κι εκείνη το μεταφέρει στον Ντίνο και την Αμαλία. Στο αστυνομικό τμήμα ο Σίμος ζητάει από τον Δημοσθένη μια χάρη.

Τελικά. όταν ο Σίμος αφήνεται ελεύθερος, ο Δημοσθένης τον επισκέπτεται και του αφήνει τη διεύθυνση που κρύβεται η Βικτώρια. Ωστόσο, η Αμαλία ακούει τη συνομιλία του Δημοσθένη με τον Σίμο και παίρνει τηλέφωνο κρυφά τον πατέρα της στον οποίο λέει πού βρίσκεται η Βικτώρια.

Φυσικά. η Αμαλία δεν λέει στον Σίμο ότι άκουσε την κουβέντα που είχε με τον Δημοσθένη και τον ενημερώνει ότι θα πάει στον πατέρα της. Εκείνος την πιέζει να την πάει με το αυτοκίνητο γιατί  έτσι κι αλλιώς δεν θα μείνει γιατί έχει ένα επαγγελματικό δείπνο όπως ισχυρίζεται και την πηγαίνει.

Όταν φτάνει η Αμαλία, ο Χριστόφορος τη ρωτάει αν έχει ενημερώσει τον Σίμο. Εκείνη το αρνείται και ο Χριστόφορος την πιέζει.

Μετά από πολλή πίεση και από φόβο μην εκτεθεί ο Σίμος στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, του αποκαλύπτει την κρυψώνα της Βικτώριας και 0 Χριστόφορος φεύγει να τη βρει. Μόλις φτάνει στο κρησφύγετο της Βικτώριας, όπου βρίσκεται και ο Σίμος του ζητά να φύγει αμέσως! Εκείνος το κάνει μετά από πολλή πίεση και ο Χριστόφορος προσπαθεί να σύρει τη Βικτώρια με το ζόρι μέχρι το τμήμα. Εκείνη του ξεφεύγει και τον πυροβολεί εξ επαφής!

 

Στο μεταξύ, ο Σίμος σπεύδει στο σπίτι του Μπουραντά και λέει στη Μιράντα και στην Αμαλία τι συνέβη. Η Μιράντα αμέσωςς ενημερώνει την αστυνομία ανώνυμα πού κρύβεται η Βικτώρια. Ο Σωτήρης παίρνει τους άντρες του και πάνε στο σημείο. Η Βικτώρια περπατάει βιαστική στον δρόμο, ενώ ο Χριστόφορος λιποθυμά. Την ίδια ώρα, τα περιπολικά βρίσκουν τη Βικτώρια και εκείνη παραδίνεται. Στο μεταξύ, ο Χριστόφορος δεν έχει επιστρέψει ακόμη και η Αμαλία με τη Μιράντα ανησυχούν πολύ. Έτσι αποφασίζουν να πάνε στο κρησφύγετο της Βικτώριας να δουν αν είναι εκεί και ο Σίμος τις πηγαίνει. Εκεί βρίσκουν τον Χριστόφορο αναίσθητο να αιμορραγεί. Καλούν ασθενοφόρο και ταυτόχρονα καταφθάνει ο Σωτήρης με δύο αστυνομικούς. Ο Χριστόφορος χειρουργείται και η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη, ενώ η Αμαλία πηγαίνει στο κελί της Βικτώριας και της μιλά έξω από τα δόντια. Όταν ο Σαρηγιάννης πηγαίνει στη Βικτώρια της λέει ότι είναι σίγουρα καταδικασμένη αν πεθάνει ο Χριστόφορος.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 15/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Τα γενέθλια του ήρωα της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ που είχε γίνει γκολ

Ανατροπή με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα!