Ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» η οποία προβάλλεται από τον Alpha, έχοντας καταφέρει να κάνει αισθητή την… παρουσία της στην τηλεθέαση.

Το δυνατό project του καναλιού αποτελεί ένα από τα πιο… ισχυρά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Ο παράδεισος των κυριών: Σίμος και Βικτώρια αντιμέτωποι με την θανατική ποινή

Στα επόμενα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του ALPHA, ο Σίμος αναμένεται να βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση παρέα πάντα με τη νονά του, τη Βικτώρια.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα ανέφερε στο περιοδικό Tivi σίριαλ, ο ηθοποιός της σειράς, Γιώργος Ζυγούρης, οι δύο τους θα πληρώσουν για όλα.

Ο Ρένος φανταζόταν πως ο Σίμος θα τον βοηθήσει να βγει από τη φυλακή, αντιθέτως όμως θέλει να παραμείνει εκεί, προκειμένου εκείνος να γλιτώσει.

Υπό τον φόβο της θανατικής ποινής, στον Ρένο ενεργοποιείται το κίνητρο της επιβίωσης και θα κάνει αυτό που πρέπει με σκοπό να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι.

Θα μιλήσει και θα οδηγήσει Σίμο και Βικτώρια σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ενώ θα είναι εκείνοι που θα βρεθούν αντιμέτωποι με την θανατική ποινή.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 6/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Το ναυάγιο: Ο Παντελίδης πάει να βάλει τέλος στον Δημοσθένη

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Ρήγας στη φυλακή