Η Αμαλία, μετά από μεγάλο προβληματισμό και μετά την προτροπή του Σίμου στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, αποφασίζει να πει την αλήθεια στη Μιράντα.

Έτσι, κάποια στιγμή την πλησιάζει στον «Παράδεισο» και της λέει ότι εκείνη είναι η κόρη της και το γνωρίζει καιρό αλλά δεν ήθελε να την αναστατώσει! Τώρα όμως δεν μπορεί να την αφήσει να θυσιαστεί για μία ξένη!

Η Μιράντα την κοιτάζει σαστισμένη, τα μάτια της γεμίζουν δάκρυα και πέφτει αναίσθητη από το σοκ. Αμέσως τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, ενώ ο Ντίνος που δεν έχει ιδέα τι έχει συμβεί, την ψάχνει παντού. Στο μεταξύ, η Μιράντα αμέσως μόλις συνέρχεται και καταλαβαίνει τι έχει συμβεί, λέει στην Αμαλία ότι δεν μπορεί να είναι παντρεμένη με έναν άντρα που ήταν ο πρώτος της έρωτας! Της δηλώνει ότι θα φύγει και θα εξαφανιστεί ενώ η Αμαλία την παρακαλεί να μην το κάνει αυτό γιατί πλέον δεν έχει κανένα νόημα!

Η Μιράντα, αποφασισμένη όμως, πηγαίνει και βρίσκει τον Φώτη. Τον παρακαλεί να την κρύψει για λίγο καιρό μέχρι να φύγει για την Πάτρα. Έτσι ο Φώτης την πηγαίνει στο σπίτι της Μάγιας.

Εκεί της συμπαραστέκεται και της λέει ότι δεν την έχει ξεπεράσει. Στο μεταξύ, ο Ντίνος μαθαίνει από τη Νικολέτα την απόφαση της Μιράντας να μην προχωρήσει στην επέμβαση της μεταμόσχευσης, ενώ βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση καθώς δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί με τη Μιράντα.

Λίγο αργότερα η Μιράντα συναντάει τον Σίμο και του λέει ότι θέλει να δώσει το μερίδιό της στον «Παράδεισο» στην Αμαλία και του ζητάει να το τακτοποιήσει χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα. Αμέσως μετά περνάει από το σπίτι για να πάρει κάποια πράγματά της κι εκεί συναντάει τον Ντίνο, ο οποίος δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τη ρωτάει τι έχει συμβεί αλλά εκείνη δε δίνει καμία απάντηση και φεύγει!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Νύχτα πάθους για Αλίκη και Γιώργη!

Πλουσιότεροι της F1: Ο δισσεκατομυριούχος Wolff βρίσκεται στην κορυφή της λίστας

Τηλεοπτικές σειρές με ημερομηνία λήξης: Αυτές είναι που τελειώνουν