Στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών αποκαλύφθηκε ο μυστικός δεσμός του Χριστόφορου με τη Βικτώρια από τον Άγη και αυτό όπως ήταν αναμενόμενο, έφερε τεράστιους τριγμούς στην οικογένεια Μπουραντά. Λογικό ήταν άλλωστε η εμπιστοσύνη του Άγη και της Αμαλίας στον πατέρα τους να κλονιστεί και ο Χριστόφορος να βιώσει την αποκαθήλωση στα μάτια των παιδιών του…

Στο επόμενο επεισόδιο της καθημερινής σειράς, ο Χρηστίδης θα δώσει μία πληροφορία στον Ντίνο που αφορά την Μιράντα κι εκείνος προσπαθεί να τη διασταυρώσει ενώ παράλληλα ψάχνει λύσεις στα προβλήματα που του έχει δημιουργήσει η Ντέπυ. Η Αμαλία στο μεταξύ, προσπαθεί να καταλάβει αν πίστεψε ο Ντίνος αυτό που του είπε ο Πάρης ενώ παλεύει ταυτόχρονα με τα έντονα συναισθήματα που της προκάλεσε η αποκάλυψη της σχέσης του πατέρα της με τη Βικτώρια.

Από την άλλη ο τρόπος που συμπεριφέρεται ο Άγης, δημιουργεί έντονη αναστάτωση στον Χριστόφορο, ο οποίος κάνει μια πρόταση στη Βικτώρια που την εξοργίζει και την οδηγεί στο να ξεστομίσει μπροστά στην Αμαλία λόγια που δε θα έπρεπε να πει. Μια νέα παρεξήγηση απομακρύνει και πάλι τη Γεωργία από τον Άγη, με τον Μάρκο, όμως, αυτή τη φορά να αναλαμβάνει δράση. Η Όλγα προτείνει στον Πάρη να ξεκινήσει δουλειά και η αντίδρασή του την κάνει να το μετανιώσει, ενώ ο Αποστόλης μαθαίνει μια πληροφορία για τον θάνατο του Αριστείδη που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Ευαγγελάτος: «Τον κόβουν» απο το MEGA – Τι έχει συμβεί

Αυτός είναι ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού!

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος διαλύει τον Στρατή-Έτσι εμπλέκεται ο Αλέξανδρος