Ο Ζήσης μετά τη συνεργασία του με τη Βικτώρια στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, έχει αποφασίσει να κερδίσει κι άλλα χρήματα χρησιμοποιώντας άλλες μεθόδους, ώστε να πάρει αρκετά ακόμα χρήματα από τον Αποστόλη. Έτσι ψάχνοντας στα αρχεία του ιδρύματος της Καρτεζίνη, βρίσκει τον φάκελο με την υιοθεσία του Αριστείδη.

Ο Ζήσης πλέον έχει έναν γερό άσο στο μανίκι του και δεν διστάζει να πάει ένα βήμα παρακάτω. Πηγαίνει και βρίσκει τον Αποστόλη. Ο ίδιος γυρνάει και του λέει ότι ξέρει ότι ο Αριστείδης είναι ο γιος του και ότι τον έδωσε παράνομα! Επιπλέον του λέει με το γνωστό ύφος ότι αυτό είναι και το μεγάλο του μυστικό!

Τότε καταφεύγει στον εκβιασμό και του λέει ότι για να παραμείνει μυστικό, και να μη μάθει η γυναίκά του ότι έκανε παιδί με κάποια άλλη γυναίκα, θα του κοστίσει και μάλιστα λίγο… ακριβά!

Όπως είναι φυσικό, ο Αποστόλης τα χάνει και γίνεται κάτασπρος από το φόβο του! Όμως τελικά ο Ζήσης θα καταφέρει να πάει στην πηγή και να πιει νερό ή μήπως εντέλει ο Αποστόλης αποδεικνύεται πολύ σκληρός για τα δόντια του Ζήση!

Εντωμεταξύ στο σημερινό επεισόδιο (22/12)  το 1964 έρχεται φέρνοντας σπουδαίες εκπλήξεις, μεγάλους έρωτες, αλλά και δάκρυα. Αν και βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από τον γάμο του Πάρη και της Αμαλίας τίποτε ακόμη δεν είναι σίγουρο. Οι ισορροπίες, οι εξελίξεις, οι αποκαλύψεις, όλα κρέμονται από μια κλωστή. Η απελπισία της Αμαλίας δεν μπορεί να καταλαγιάσει και ξεσπά. Ίσως ο τρόπος με τον οποίο θα εκδηλώσει την απόγνωσή της να ανατρέψει τις καταστάσεις – ίσως και όχι. Το μόνο βέβαιο είναι πως η Ντέπυ και ο Μάρκος θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ροή των πραγμάτων. Στη σκιά του επικείμενου γάμου ο Ντίνος δείχνει να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σ’ αυτά που του επιτάσσει η λογική και σ’ αυτά που φωνάζει η καρδιά του, σε αντίθεση με τη Μιράντα που διατηρεί ακλόνητα τα συναισθήματά της παρά τα αδιάκοπα πλήγματα που κρύβει κάθε έρωτας χωρίς ανταπόκριση. Σε παρόμοιο κλίμα όμως, βρίσκεται και ο Πάρης, που ενώ θα ‘πρεπε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, η διαίσθησή του δεν τον αφήνει να απολαύσει αυτό το δώρο…

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Χριστούγεννα στο Σπίτι με το MEGA-Με την Πάολα και τον Γιάννη Πλούταρχο

Ποια top ελληνική ομάδα κοιτάζει Μεξικανό στόπερ 3 εκατομμυρίων

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα εκδίκησης-Αυτός τους απαγάγει!