Ο πρόσχαρος και… αεικίνητος Πασχάλης Μπενετάτος στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, τον οποίο ερμηνεύει ο Μιχάλης Πανάδης, έχει το καφέ-γαλακτοζαχαροπλαστείον «Το Κεντρικόν» απέναντι ακριβώς από το πολυκατάστημα.  Ο ίδιος κάνει καθημερινά αγώνα για να τα βγάλει πέρα οικονομικά, ξέρει τα πάντα για τους πάντες αλλά ποτέ δεν τους κουτσομπολεύει… μπροστά τους!

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Τηλεθεατής για την απόπειρα ληστείας στον «Παράδεισο» που έχει απροσδόκητη κατάληξη, ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση απέναντι στην οικογένειά του. Μέσα στον «Παράδεισο» η ληστεία βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά τα πράγματα για τον ληστή δεν πάνε ακριβώς όπως τα έχει σχεδιάσει, καθώς ο Πασχάλης αντιλαμβάνεται τι γίνεται και ειδοποιεί την αστυνομία.
Στην ερώτηση λοιπόν αν ο Πασχάλης παίρνει είδηση τη ληστεία ο ηθοποιός είπε:  «Όταν γίνεται η ληστεία, ο Πασχάλης βρίσκεται στο μαγαζί του και το ετοιμάζει για να ανοίξει, οπότε βλέπει ακριβώς τι συμβαίνει απέναντι και μάλιστα είναι εκείνος που καλεί και την αστυνομία».

Επιπλέον, όπως είπε, είναι αυτόπτης μάρτυρας και στον τραυματισμό του Μάρκου ενά για τη σχέση του με τον Ντίνο Παπακώοτα τόνισε ότι δεν είναι ακριβώς φιλική, λόγω θέσης και στάτους. Σίγουρα όμως, ο Ντίνος συμπαθεί τον Πασχάλη και ο Πασχάλης τον Ντίνο, δεν είναι μια τυπική σχέση ενός πελάτη και ενός σερβιτόρου.

Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος αιφνιδιάζεται από ένα γνωστό πρόσωπο που δείχνει ότι θέλει να μπει στη ζωή του. Πρόκειται για την Ντέπυ, η οποία αρχίζει να τον πολιορκεί ερωτικά. Η Ντέπυ του δείχνει ξεκάθαρα ότι τον θέλει, έχοντας βέβαια τους σκοπούς της και ο Χριστόφορος από τη μια κολακεύεται αλλά από την άλλη παραξενεύεται από το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της και προσπαθεί να επεξεργαστεί τα δεδομένα της κατάστασης.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του Alpha

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτά τα ζευγάρια οδηγούνται στο χωρισμό!

ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη! Εκεί θα παίζει ο Βιεϊρίνια

The Voice of Greece: Επιστρέφει αλλά με αλλαγές-Τέλος όσα ξέραμε!