Η Αμαλία ζητά από τον Σίμο να περάσει έξω από το γραφείο τους στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, για να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον Μάρκο, όμως εκείνος κρυφακούει τη συνομιλία τους και μαθαίνει το μεγάλο μυστικό της. Λίγο αργότερα, ο Μάρκος ζητά και πείθει τον Πάρη να μιλήσει στη Γεωργία για το βιασμό της Αμαλίας, πριν από το εξιτήριό της από το μαιευτήριο.

Ο Πασχάλης δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον αδελφό του, ο οποίος του λέει κάτι που δεν το περίμενε, ενώ η Γεωργία μαθαίνει τελικά όλη την αλήθεια σε σχέση με τον Πάρη .. .

Ο Χριστόφορος αποκαλύπτει στη Βικτώρια ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που αποφεύγει τη Δωροθέα. Ο Ντίνος προτείνει μια αλλαγή για τον «Παράδεισο», που Θα φέρει τα πάνω κάτω, ενώ μια γυναίκα βρίσκεται νεκρή… 

Ο Σίμος μαθαίνει από τον Ρένο πληροφορίες για το παρελθόν της Μιράντας και φυσικά τις μεταφέρει στον Ντίνο, ενώ, λίγο μετά, χωρίς να χάσει χρόνο κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Αμαλία!

Η ζήλια της Τζένης για τη Δάφνη θα ενισχυθεί σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, όμως η στάση του Πασχάλη, αυτή τη φορά, θα την ταρακουνήσει πολύ!

Η πίεση του Χρήστου για την αγορά του πατρικού της Όλγας τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση… “Ενα απρόσμενο γεγονός στο μαγαζί του Φώτη με μία από τις κοπέλες, θα φέρει νέα στοιχεία στο φως σε σχέση με τον εμπρησμό του «Παραδείσου».

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας τελειώνει με την Ευγενία-Έτσι θα τη βάλει φυλακή!

F1: Άγριος καβγάς! Ο Ράσελ και ο Χάμιλτον

Σασμός: Τέλος πασίγνωστη πρωταγωνίστρια – Πάει στο MEGA – Αυτή είναι