Η Πολυξένη μαθαίνει όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στην Αμαλία και τον Σίμο στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών και προσπαθεί να πείσει την Αμαλία ότι δεν έπρεπε να κάνει τέτοια συμφωνία μαζί του. Της λέει ότι δεν πρέπει να το κάνει αυτό. Θα τον βάλει να πουλήσει τον ‘Παράδεισο’ στον Ντίνο για να συγχωρήσει τον Σίμο για το χαστούκι που της έδωσε ενώ τονίζει στην Αμαλία πως τα όσα κάνει είναι λάθος.

Όμως δεν καταφέρνει να την πείσει. Ωστόσο η κουβέντα τους κόβεται όταν φτάνει ο Φώτης και παίρνει την Πολυξένη για να βγουν μια βόλτα και μαζί τους και η Μάγια. Την ίδια ώρα, η Όλγα μαθαίνει από τον Σωτήρη ότι στην ουσία ο Σίμος πρόδωσε πού κρύφτηκε ο Πάρης και του λέει παράλληλα και τις υποψίες του: «Πιστεύω ότι ο Σίμος έχει κάνει πολλά εγκλήματα. Μένει μόνο να το αποδείξω».

Στο μεταξύ, ο Σίμος μαθαίνει ότι το όπλο είναι δηλωμένο στο όνομά του και πέφτει από τα σύννεφα. Λίγο αργότερα πηγαίνει κατευθείαν στον Ρένο και του ζητάει τον λόγο, αλλά αυτός δεν ξέρει τίποτα: «Δεν καταλαβαίνω τι μου λες. Δεν έχω ιδέα για το όπλο», ισχυρίζεται και στη συνέχεια του κάνει ερωτική εξομολόγηση, αλλά ο Σίμος του ξεκαθαρίζει: «Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου». Αμέσως μετά πηγαίνει από το κελί της Βικτώριας και ζητάει να μάθει πού βρήκε το όπλο και όταν του λέει ότι το πήρε από τον Χρήστο, ο Ρένος την κατηγορεί: «Γιατί το έκανες αυτό; Σου είχα πει να μην εμπιστεύεσαι αυτόν τον άνθρωπο και δεν με άκουσες»…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 9/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο;

ΟΦΗ: Η αποχώρηση που φέρνει εξελίξεις

Ψυχοκόρες: Παύλος και Βασιλική ξανά μαζί- Τέλος τα σχέδια της Μάγιας- Έτσι θα τη διώξει