Βλέποντας η Ζηνοβία την κατάσταση του Ντίνου στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών ειδοποιεί τη μητέρα του την Ειρήνη να γυρίσει για να του συμπαρασταθεί. Η Ειρήνη, εκτός από το να σταθεί δίπλα στον γιο της αυτές τις δύσκολες ώρες, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να βοηθήσει την κατάσταση ώστε ο Ντίνος να τα ξαναβρεί με τη Μιράντα. Ετσι, πιάνει τον γιο της και του λέει να μην αφήνει τον καιρό να περνάει και να κάνει άλλη μία προσπάθεια να της μιλήσει για τα αισθήματα του αφού όσο το αφήνει, τόσο πιο πολύ απομακρύνονται!

Η ίδια του λέει πως πιστεύει ότι και η Μιράντα τον αγαπάει και στο τέλος θα υποχωρήσει. Μετά την κουβέντα που έχει με τη μητέρα του, ο Ντίνος πείθεται και παίρνει τον απόφαση να κάνει άλλη μια προσπάθεια, ώστε να γίνουν ζευγάρι και πάλι με τη Μιράντα. Την αμέσως επόμενη μέρα που συναντάει την Μιράντα στον «Παράδεισο» της λέει ότι θέλει να μιλήσουν μαζί στο γραφείο.

Η Μιράντα πηγαίνει και ο Ντίνος τη ρωτάει αν είναι σίγουρη γι’ αυτό που κάνει κι αν είναι οριστική η απόφασή της να τελειώσουν για πάντα!

Κι ενώ ο Ντίνος δείχνει να λυγίζει, αντίθετα η Μιράντα δείχνει πιο αποφασισμένη και του λέει ότι είναι σίγουρη αφού δεν μπορεί να κάνει άλλο κακό στην Αμαλία.

Και μάλιστα συμπληρώνει τα όσα έχει πει τονίζοντας ότι θα χαρεί αν συνεχίσει τη ζωή του! Ο Ντίνος μόλις την ακούει γίνεται έξαλλος! Της λέει πώς γίνεται να τα λέει αυτά και αναρωτιέται αν τόσο καιρό του έλεγε ψέματα ότι τον αγαπάει! Τσαντισμένος όπως είναι τα βάζει με όλους στον «Παράδεισο» και φεύγει. Πηγαίνει σε ένα πάρκο, κάθεται μόνος του και προσπαθεί να διαχειριστεί ότι αυτό ήταν και το οριστικό τέλος με τη Μιράντα!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 13/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Τα 100 βάθρα του Max Verstappen στο μικροσκόπιο

Η Μάγισσα: Η ώρα της κρίσης έφτασε-Ο σκοτεινός ρόλος της Κυπριανής τη φέρνει σε αντιπαράθεση με τον Σπήλιο!