Ο Ντίνος αποφασίζει στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» να βοηθήσει τη Γεωργία που έχει καταρρακωθεί από τη Δάφνη και την πηγαίνει ο ίδιος στο σπίτι των Μπουραντάδων για να συναντήσει τον Αγη. Ωστόσο η Πολυξένη βλέπει το αυτοκίνητό του και το λέει στην Αμαλία η οποία χαίρεται αν και δεν ξέρει αν μπορεί να τον αντιμετωπίσει!

Στο μεταξύ ο Ντίνος,  πιο ευάλωτος συναισθηματικά από ποτέ, έρχεται πολύ κοντά με τη Μιράντα, όπου σε κάποια στιγμή αδυναμίας τη φιλάει. Η κοπέλα αισθάνεται να πετάει στα ουράνια από τη χαρά της και πιστεύει ότι με τον Ντίνο αρχίζει πλέον να δημιουργεί μια ερωτική σχέση. Στο μεταξύ, όσο ο «Παράδεισοs των κυρίων» στολίζεται με τα γιορτινά του, όλοι βρίσκονται σε διαρκή αναβρασμό. Την ίδια στιγμή όμως ο Ντίνος μετά το φιλί που έδωσε στη Μιράντα, ψάχνει
τρόπους για να της εξηγήσει πώ νιώθει, γιατί έχει δώσει λάθος εντύπωση στην κοπέλα. ‘Ετσι ζητάει βοήθεια από την Ζηνοβία! Εκείνη έξαλλη μαζί του τον συμβουλεύει πώς να το χειριστεί.

Λίγο αργότερα και αφού δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, ο Ντίνος παραδέχεται στη Μιράντα ότι δεν μπορεί να τη δει ερωτικά. Της παραδέχεται ότι ακόμα το μυαλό του είναι στην Αμαλία. Εκείνη όμως τον αιφνιδιάζει με την συμπεριφορά της. Τον ρωτάει πώς το έκανε αυτό και την άφησε να ελπίζει!

Το γιορτινό κλίμα του μαγαζιού φαίνεται πως έχει αρχίσει να πιάνει τόπο και η πελατεία αυξάνεται κατακόρυφα. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το κλίμα ανάμεσα στη Μιράντα και στον Ντίνο, καθώς η Μιράντα συμπεριφέρεται εχθρικά απέναντί του, δεν του μιλάει, δεν τον κοιτάζει καν. Η Μιράντα κάνει προσπάθειες για να συνέλθει από την απόρριψή του, αλλά ο θυμός της δεν την αφήνει και έξαλλη αρχίζει να του φωνάζει κάνοντας κακό στον εαυτό της…

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι μπαίνει τέλος στο «ειδύλλιο» Ειρήνης και Φίλιππου-Αυτός θέλει να βγάλει από τη μέση τον Δημοσθένη

Τι στο καλό έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Κώστα Φορτούνη το καλοκαίρι;

Σασμός: Ο Ευθύμης φέρνει τον χωρισμό σε Μαθιό-Βασιλική!

Δείτε επίσης

Iσιδώρα Χιμένεθ: Η πανέμορφη Χιλιανή σπρίντερ έκανε βίντεο που τους έκανε να τα χάσουν