Μετά την εξομολόγησή της στον Χριστόφορο, η Αμαλία στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, εμφανίζεται στο Τμήμα και καταγγέλλει τον Πάρη, διστάζει όμως να προχωρήσει σε μήνυση. Έτσι, δεν μπορούν να τον συλλάβουν. Ο Σίμος, που είναι  άλλωστε ο… ενορχηστρωτής όλης αυτής της απάτης, δεν χαίρεται καθόλου με αυτή την εξέλιξη, ξέρει όμως ότι θα ήταν άστοχο να πιέσει την Αμαλία.

Στο μεταξύ, ο Ντίνος, που εξακολουθεί να αγνοεί τον λόγο για τον οποίο τον εγκατέλειψε η Μιράντα, παίρνει την απόφαση να την ξεχάσει και να την ξεπεράσει. Μάλιστα, έπειτα από έναν τσακωμό με τον Μάρκο, αποφασίζει να χρίσει τη Γεωργία, που σε λίγο επιστρέφει στον «Παράδεισο», υπεύθυνη του πολυκαταστήματος, στη θέση της Μιράντας, που έχει μείνει κενή.

Παράλληλα, αγνοώντας τα πάντα για τις ίντριγκες του Σίμου, επιμένει να αγοράσει το ποσοστό του, όμως εκείνος παραμένει αρνητικός. Εκτός εαυτού, ο Ντίνος τα βάζει με την Αμαλία, όταν όμως μαθαίνει ότι εκείνη κατήγγειλε τον Πάρη, ηρεμεί και προσπαθεί να της συμπαρασταθεί… Μήπως ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει και για τους δυο τους;

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Τέλος οι Πανθέοι στο καθημερινό πρόγραμμα-Όλες οι αλλαγές

Επικός Εμπαπέ κάνει χριστουγεννιάτικη φάρσα σε μικρούς φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Σασμός: Ανατροπή με τη Βασιλική-Επιπλοκές στην εγκυμοσύνη-Θα χάσει το μωρό;