Ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης βλέπουν τον Σίμο στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, από μακριά που πληρώνει τους δύο άντρες και αποφασίζουν ο ένας να ακολουθήσει τον Σίμο και ο άλλος τους άντρες.

Λίγο αργότερα οι δύο άντρες που πλήρωσε ο Σίμος μπαίνουν στο «Ολύμπια» με κουκούλες και λοστούς. Ενώ όλοι τραγουδούν και περνούν ωραία, στο ζαχαροπλαστείο ο Γιωργαρής είναι ο πρώτος που μυρίζει την ένοχη μυρωδιά του καπνού: «Κάτι καίγεται. Μου μυρίζει καπνός». τους λέει, αλλά κανεις δεν του δίνει σημασία και τον καθησυχάζουν: «Μπα, κάποιος θα έχει βάλει φωτιά να ψήσει», του απαντάνε. Οταν αργότερα ο Μεμάς πάει να συνοδεύσει τη Δάφνη στο αυτοκίνητό της, βλέπουν σοκαρισμένοι τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο «Ολύμπια». 0 Μεμάς τρέχει να ειδοποιήσει για βοήθεια, ενώ η Δάφνη βλέπει δύο κουκουλοφόρους να βγαίνουν από μέσα. Η κοπέλα τούς φωνάζει κι εκείνοι το βάζουν στα πόδια.

Την ίδια ώρα, η Σύρμω παίρνει τηλέφωνο και ειδοποιεί τον Σίμο και τον Ντίνο να πάνε γρήγορα γιατί το’Ολύμπιο’ καίγεται ενώ ήδη έχει φτάσει η αστυνομία και η πυροσβεστική. Μόλις ο Ντίνος βλέπει την καταστροφή γίνεται κουρέλι και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί, ενώ ο Σίμος, ατάραχος, προσπαθεί να μη δείξει τι πραγματικά νιώθει. Αμέσως μετά
ο Ντίνος πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και ισχυρίζεται πως ξέρει ποιος το έκανε και δεν είναι άλλος από τον Σίμο Πολύζο.

Ο Ντίνος κατηγορεί τον Σίμο στον Σωτήρη, τον Δημοσθένη και τον Μηλιώνη για τον εμπρησμό και τους ζητάει να το ερευνήσουν, ενώ ο Σωτήρης του επισημαίνει ότι πρέπει να του υποβάλλει μήνυση. Ο Ντίνος λέει ότι πρέπει να το συζητήσει με τον δικηγόρο του και φεύγει, ενώ ο Σίμος μαθαίνει τυχαία ότι ο Ντίνος έχει πάει στην αστυνομία γιατί ξέρει τον ένοχο και εκνευρίζεται.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 18/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

WEC 6h Imola 2024: πρόγραμμα, ζωντανή ροή, λίστα εκκίνησης

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA- Όλο το παρασκήνιο