Ο Χρηστίδης στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA δίνει μια πληροφορία στον Ντίνο για τη Μιράντα κι εκείνος προσπαθεί να τη διασταυρώσει ενώ παράλληλα ψάχνει λύσεις στα προβλήματα που του έχει δημιουργήσει η Ντέπυ. Η Αμαλία προσπαθεί να καταλάβει αν πίστεψε ο Ντίνος αυτό που του είπε ο Πάρης και παλεύει ταυτόχρονα με τα έντονα συναισθήματα που της προκάλεσε η αποκάλυψη της σχέσης του πατέρα της με τη Βικτώρια.

Η συμπεριφορά του Άγη δημιουργεί έντονη αναστάτωση στον Χριστόφορο, ο οποίος κάνει μια πρόταση στη Βικτώρια που την εξοργίζει και την οδηγεί στο να ξεστομίσει μπροστά στην Αμαλία λόγια που δε θα έπρεπε να πει. Μια νέα παρεξήγηση απομακρύνει και πάλι τη Γεωργία από τον Άγη, με τον Μάρκο, όμως, αυτή τη φορά να αναλαμβάνει δράση.

Η Όλγα προτείνει στον Πάρη να ξεκινήσει δουλειά και η αντίδρασή του την κάνει να το μετανιώσει, ενώ ο Αποστολής μαθαίνει μια πληροφορία για τον θάνατο του Αριστείδη που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια…

Στα επόμενα επεισόδια η Μιράντα, ακόμα μία φορά, βιώνει δύσκολες στιγμές εξαιτίας του Χρηστίδη. Συγκεκριμένα, ο αστυνόμος φαίνεται πως θέλει να τιμωρήσει την κοπέλα και να καταστρέψει ξανά τη ζωή της.

Ο κίνδυνος για εκείνη γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος, αφού κάποια στιγμή ο άντρας πηγαίνει έξω από το σπίτι της και την απειλεί πως θα την καταγγείλει για πλαστοπροσωπία. Τότε η Μιράντα θορυβείται, αφού ξέρει πόσο αδίστακτος είναι. Ο Χρηστίδης, μάλιστα, αποκαλύπτει στον Ντίνο το πραγματικό όνομά της και εκείνος ξαφνιάζεται ιδιαίτερα. Προσπαθεί να καταλάβει για ποιο λόγο η υπάλληλός του έχει πλαστή ταυτότητα.

Ο Παράδεισος των Κυριών

Όλες οι ειδήσεις

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα στη φυλακή!

Λύθηκε το μυστήριο στην ΑΕΚ με τον Τσούμπερ που έχασε το Μουντιάλ

Έλεος: Ηλίας Ψινάκης-Αννίτα Πάνια έτοιμοι να τα σαρώσουν όλα στο MEGA