Ο Ντίνος στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, ανησυχεί για την τύχη της Μιράντας, που έστω και κατά λάθος σκότωσε τον ληστή, ενώ η Λιζέτα, η πρώην γυναίκα τον, ήρθε αποφασισμένος να φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή του. Ο Χριστόφορος έρχεται σε ρήξη με τον Άγη και στη συνέχεια με τη Βικτώρια. Πάνω στον καβγά ανταλλάσσουν λόγια σκληρά. Του λέει ότι θα πει όλη την αλήθεια ότι είναι ο γιος του κάτι που ακούει η Πολυξένη!

Στο μεταξύ η Βικτώρια υποψιάζεται ότι κρύβεται ο Αποστόλης πίσω από τη ληστεία στον «Παράδεισο των κυριών», ενώ εκείνος πάνω σε έναν καβγά με τον Πάρη παρεκτρέπεται και τον χτυπάει. Ο Πάρης ανησυχεί ότι έχασε την Αμαλία οριστικά, αλλά εκείνη του δείχνει τον δρόμο αν θέλει πραγματικά να την κρατήσει κοντά του… Την ίδια ώρα η Μιράντα έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα που ειναι εντελώs διαφορετική από αυτή που πίστευε πως θα την οδηγούσαν οι επιλογές της.

Η επικίνδυνη περιπέτεια της Μιράντας συνεχίζει να φέρνει στο δρόμο της δυσάρεστες ανατροπές. Ο Ντίνος που της συμπαραστέκεται, βρίσκεται σε εσωτερική πάλη μεταξύ δικαιοσύνης και προσωπικής ανάγκης. Παρόμοιες σκέψεις κατακλύζουν τον Πάρη, ο οποίος με γνώμονα πάντοτε την πολυπόθητη εύνοια της Αμαλίας, καλείται να αποφασίσει με ποια πλευρά θα ταχθεί.

Ο Αποστόλης από την άλλη δε χάνει ευκαιρία να αμφισβητήσει τον τρόπο σκέψης του. Παράλληλα στο σπίτι των Γιαννόπουλων προμηνύεται καταιγίδα, αφού παρά την ευαίσθητη κατάσταση του Μάρκου, δύο τρομερές αποκαλύψεις φέρνουν τα πάνω κάτω.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 19/1: Κλάμα στα social με τα ελληνικά της Καρολίνας

Viral βίντεο-«γροθιά» στο στομάχι: Κομμωτής ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή πελάτισσα

ΕΛΕΟΣ: Ο Αντώνης Σρόιτερ στο MEGA