Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, στην οικογένεια του Πάρη επικρατεί χαρά, αφού όλοι ελπίζουν ότι στη δίκη του στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, που πλησιάζει, θα αποδείξει την αθωότητά του.

Στο μεταξύ, ο Ντίνος αντιλαμβάνεται ότι η επένδυση που δέχτηκε να κάνει με τον Σίμο δεν εξελίσσεται καλά, ενώ ο Μάρκος αρνείται να πιστέψει την αποκάλυψη του γιου του, Στέφανου, πως είναι ομοφυλόφιλος… Ο Σαρηγιάννης κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κινήσει τα νήματα ανάλογα με το πώς συμφέρει τον Χρήστο, όμως δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά.

Οι εργασίες στο Θέατρο «Ολύμπια», όπου επένδυσαν Ντίνος και Σίμος, αναβάλλονται διαρκώς, κάτι που οδηγεί τους δύο άντρες σε τσακωμό όπως αναφέρει το Τηλέραμα… ‘Οταν η Αμαλία παίρνει το μέρος του Ντίνου, ανάμεσα στους μελλόνυμφους δημιουργείται ένταση. Στο μεταξύ, σε μια ύστατη προσπάθεια να σωθεί, ο Χρήστος απειλεί τη Βικτόρια πως όλα τα εγκλήματα θα τα ρίξει επάνω της ή στον Σίμο… Εκείνη όμως διατηρεί την ψυχραιμία της και ζητά από τον Αποστόλη να συμμαχήσει μαζί της εναντίον του… ‘Οταν το ίδιο του ζητά και ο Χρήστος, ο Αποστόλης μετατρέπεται από.. . καμένο χαρτί σε άσο στο μανίκι δύο αδίστακτων φονιάδων που συγκρούονται.

 Έξαλλος από θυμό όταν στο σπίτι της Γεωργίας βρίσκει τον Πάρη να κρατά το μωρό στην αγκαλιά, ο Χριστόφορος κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει την κηδεμονία του εγγονιού του. Για να σωθεί από τη φυλακή και τις παγίδες του Χρήστου και της Βικτόριας, ο Αποστόλης επισκέπτεται τον Ρένο, ο οποίος του προτείνει μια λύση που ίσως τον σώσει . Στο μεταξύ, ο Βύρωνας ανακοινώνει στη Ζαχαρούλα πως η γυναίκα του είναι έγκυος, επομένως δεν μπορεί να τη χωρίσει και να παντρευτούν, κάτι που βυθίζει την κοπέλα στη Θλίψη.’Οταν μάλιστα η γυναίκα του επισκέπτεται και τη Σύρμω, θυμός και στεναχώρια κυριαρχούν στην οικογένεια. Το ίδιο όμως πληγώνεται και η’Ολγα, όταν ανακαλύπτει πως η γυναίκα του Σωτήρη δεν έχει φύγει ακόμα από το σπίτι τους.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA