Συγκλονίζει καθημερινά ο Παράδεισος των κυριών του Alpha με την εξαιρετική παραγωγή να βρίσκεται στις κορυφαίες προτιμήσεις των τηλεθεατών τη φετινή χρονιά.

Τα χτυπήματα που θα δεχθεί ο Ντίνος στα επόμενα επεισόδια θα είναι συνεχόμενα. Οι ανατρεπτικές αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη και ο νεαρός πρέπει να σταθεί στα πόδια του. Αρχικά η αποκάλυψη ότι η Αμαλία είναι κόρη της Μιράντας θα τον επηρεάσει πολύ με τις προσπάθειές του να βρει αποδεικτικά στοιχεία να εντείνονται.

Όμως το επόμενο χτύπημα, η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Αριστείδη θα τον λυγίσει. Υπεύθυνος για την φώτιση της αλήθειας δεν είναι άλλος από τον Αποστόλη ο οποίος έχει κουραστεί από όλα τα ψέματα και τα παιχνίδια και ξεσπάει.

Ο Αποστόλης βρίσκει την ευκαιρία να εκδικηθεί την Ειρήνη για το πως τον κάρφωσε στην Όλγα βάζοντας στο στόχαστρο τον Ντίνο. Συναντιέται μαζί του και εκεί του ρίχνει τη βόμβα ότι ο Αριστείδης ήταν γιος του και της μητέρας του κάτι που τον κάνει ετεροθαλή αδελφό του Ντίνου.

Η φωτιά που ανάβει ο Αποστόλης στον Ντίνο δεν έχει προηγούμενο. Ο νεαρός είναι σε έξαλλη κατάσταση και απαιτεί εξηγήσεις από τη μητέρα του. Μιράντα και Ζηνοβία προσπαθούν μάταια να τον ηρεμήσουν καθώς ο θυμός τον έχει τυφλώσει.

Ο Ντίνος καταλαβαίνει επίσης πλέον γιατί ο «Παράδεισος των κυριών» άνηκε στον Αριστείδη και πλέον σε αυτόν κάτι που τον σοκάρει.

Η Ειρήνη, καταρρακωμένη, προσπαθεί να εξηγήσει στον γιο της πως έγιναν τα γεγονότα και γιατί του έκρυψε την αλήθεια. Του λέει πως έγινε η υιοθεσία του Αριστείδη με πρωτοβουλία του Αποστόλη και πως λίγο πριν πεθάνει ο Αριστείδης έψαχνε την αλήθεια για την πραγματική του οικογένεια…

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Μαθιός παραδέχεται το έγκλημα στη Βασιλική-Αυτό είναι το τέλος τους

Πως ο Αντετοκούνμπο επηρέασε το έπαθλο του Survivor All Star!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Δύσκολες ώρες για τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή