Ο Πάρης αποφυλακίζεται, αλλά η ανησυχία του για τη Νέλλυ τον βάζει ξανά σε επικίνδυνα μονοπάτια στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, από τα οποία θα είναι ακόμη πιο δύσκολο αυτή τη φορά να ξεφύγει. Φοβάται πολύ ότι κάτι θα της συμβεί και θέλει να πάει στο σπίτι της για να διαπιστώσει αν είναι καλά.

Η Γεωργία και η Όλγα καταλαβαίνουν αμέσως ότι όλο αυτό δεν είναι καθόλου καλή ιδέα και προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, όμως εκείνος είναι αποφασισμένος. Πηγαίνει, λοιπόν, να τη βρει, αλλά μπαίνοντας στο σπίτι έρχεται αντιμέτωπος με ένα αποτρόπαιο θέαμα. Η κοπέλα είναι νεκρή, άγρια δολοφονημένη, και ο Πάρης νιώθει τα πόδια του να κόβονται. Με φωνή που τρέμει παίρνει τηλέφωνο στην αστυνομία να ενημερώσει γι’ αυτό που αντίκρισε και ο Σωτήρης τρέχει αμέσως στο σημείο του φόνου για να τον βρει και να δει με τα μάτια του τι έχει συμβεί. Πρόθεσή του είναι να τον προστατέψει όσο και όπως μπορεί, όμως φαίνεται ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο…

Την ίδια στιγμή, κι ενώ ο Σίμος ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για την Αμαλία, ο Ντίνος τού χαλάει τα σχέδια, καθώς έρχεται απροειδοποίητα να δει την Αμαλία και να της ζητήσει μια χάρη. Θέλει να τον βοηθήσει να πλησιάσει ξανά τη Μιράντα και να μάθει τι ήταν αυτό που την έκανε να φύγει μακριά του, φέρνοντάς την κοπέλα σε πολύ δύσκολη θέση. Νιώθοντας απίστευτες ενοχές, η Αμαλία πηγαίνει να βρει τη Μιράντα και της εκμυστηρεύεται πως μετάνιωσε που της αποκάλυψε την αλήθεια, γιατί εξαιτίας της διέλυσε όλη της τη ζωή!
Στο μεταξύ, ο Σίμος μαθαίνει για τον θάνατο της Νέλλυς, αλλά ταυτόχρονα πληροφορείται ότι δεν ήταν ο Ρένος αυτός που τη σκότωσε και, συνεπώς, τα πράγματα δείχνουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχό του. Η φίλη του θύματος, η Ζωζώ, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα να καταθέσει, αλλά φαίνεται πως δεν ξέρει κάτι που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση. Παρ’ όλα αυτά, κάποιες σκιές μάλλον απομακρύνονται, τη στιγμή που ο Αποστόλης, αποφασισμένος να βοηθήσει τον γιο του να αποδείξει την αθωότητά του, μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Χρήστου για να μαζέψει στοιχεία. Θέλει να επανορθώσει για όλα τα χρόνια που ήταν απών ως πατέρας, όμως ο Πάρης τού ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Απόψε στον ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρήστος συλλαμβάνεται για το φόνο της Νέλλυς-Η Βικτώρια τον «καρφώνει» στην αστυνομία!

F1 Eddie Jordan: Ο Τζόρνταν χάνει την εμπιστοσύνη του στον Χάμιλτον «Δεν τον εμπιστεύομαι πια»

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος κάνει την ανατροπή-Παραδίνεται στην αστυνομία-Ποιο είναι το έγκλημά του;