Η αλλαγή του χρόνου φέρνει αλλαγές στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών αφού ο Ντίνος αφήνει πίσω του την Αμαλία και αφοσιώνεται στη Μιράντα αγνοώντας ωστόσο ότι σύντομα στη ζωή του θα μπει η πραγματική του γυναίκα!

Ο Ντίνος είναι στην πραγματικότητα παντρεμένος. Φαίνεται όμως να το έχει… ξεχάσει, γι αυτό άλλωστε προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του κανονικά, σαν να μην έχει τελεστεί ποτέ το μυστήριο. Ίσως γιατί παντρεύτηκε τη Λιζέτα σε μικρότερη ηλικία, στην Αμερική, και τώρα θεωρεί πως ο γάμος αυτός έχει λήξει… Πλανάται όμως! Γιατί η Λιζέτα θα καταφθάσει ατην Αθήνα αποφασισμένη για όλα… Καθώς δεν έχουν πάρει διαζύγιο, δεν θα ζητήσει μόνο μερίδιο από την περιουσία του, αλλά δείχνει έτοιμη νο ξαναμπεί και στη ζωή του…’Ετσι, ο ιδιοκτήτης του «Παραδείσου», ενώ ζει τον κρυφό έρωτά του με τη Μιράντα θα πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση. .Η μάλλον μια παλιά πρόκληση με νέες απαιτήσεις, που ακούει στο όνομα Λιζέτα και απειλεί όχι μόνο την περιουσία του, αλλά και την ευτυχία του!

Το χρήμα ουδείς εμίσησε, και οπωσδήποτε όχι η Λιζέτα. Πόσο μάλλον τώρα, που, καθώς δεν έχουν πάρει διαζύγιο, παραμένει ακόμη κυρία Παπακώστα.

Η ουσιαστικά πρώην, αλλά τυπικά και νυν σύζυγος βιάζεται να πάρει ό,τι μπορεί, καθώς ο Ντίνος, που έχει γίνει ζευγάρι με τη Μιράντα, σίγουρα θα θέλει να επιταχύνει την έκδοση του διαζυγίου του. Ωστόσο, η άρτι αφιχθείσα από την Αμερική Λιζέτα έχει διαθέσεις πολύ άγριες και διεκδικητικές. Απαιτεί από τον Ντίνο μερίδιο από την περιουσία του για να του δώσει διαζύγιο.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτός είναι ο εισαγγελέας που καλύπτει τις παρανομίες του Παύλου Βρουλάκη

Market Pass: Έρχεται το άνοιγμα της πλατφόρμας – Αυτά είναι τα ποσά!

Μάγισσα – ANT1: Όλα στον αέρα λόγω εκλογών