Οι ώρες περνούν και ο Ντίνος με τη Μιράντα μαθαίνουν για την εξαφάνιση της Λιζέτας στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και αναστατώνονται ιδιαίτερα. Το μυαλό τους πηγαίνει αμέσως στο κακό, ενώ ο Ντίνος θεωρεί ότι έχει μερίδιο ευθύνης για αυτό που έχει συμβεί.

Ανήσυχοι ψάχνουν να βρουν τον ένοχο, ενώ φοβούνται για τα χειρότερα.

Παράλληλα ο Χριστόφορος και η Αμαλία επισκέπτονται τη Γεωργία και τις κάνουν μία πολύ δελεαστική πρόταση. Συγκεκριμένα, θέλουν να της αγοράσουν ένα σπίτι και η κοπέλα φαίνεται διστακτική, παρόλο που όλοι την πιέζουν να δεχτεί.

Εν τω μεταξύ, το σπίτι του Χρήστου παρακολουθείται από την Αστυνομία. Εκείνος, αγνοώντας το γεγονός αυτό, παίρνει την απόφαση να πετάξει τα ένοχα στοιχεία, τα οποία όμως καταλήγουν στα χέρια κάποιου άλλου, ο οποίος τα δίνει στη Δωροθέα. Εκείνη, λοιπόν, αποφασίζει να τα κρατήσει για να μπορέσει στην πορεία να τα χρησιμοποιήσει υπέρ της και να βλάψει τον πρώην άντρα της.

Η Μιράντα, τώρα, συμπαραστέκεται στον Ντίνο, ενώ προσπαθείνα ξεχάσει το πρόβλημα με τη Νικολέτα, η οποία δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και αυτό της έχει στοιχίσει ιδιαίτερα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Αποστόλης συναντάει τη Λιζέτα, η οποία αποφασίζει να συνεργαστεί μαζί του και του αποκαλύπτει όλα όσα γνωρίζει για τη Βικτώρια.‘Ομως ο άντρας, όπως θα αποδειχθεί, συμμαχεί με λάθος ανθρώπους και αυτο γιατί ο Φώτης προδίδει με τον χειρότερο τρόπο την εμπιστοσυνη του!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα από τη σειρά του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Νέο σοκ-Η Ιουλία έγκυος από τον Στάθη!

Viral: Αεροπλάνο στα Κανάρια νησιά είχε την πιο τρομακτική προσγείωση! (vid)

Έρωτας Φυγάς: Το τέλος του Στέφανου πλησιάζει-Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του!