Ο Παράδεισος των Κυριών έρχεται με νέα επεισόδια από την τηλεόραση του ALPHA, στις 16 Ιανουαρίου. Τα όσα πρόκειται να συμβούν όμως και οι εξελίξεις που αναμένεται να είναι συναρπαστικές,  θα ανταμείψουν τους τηλεθεατές.

Ένα από τα γεγονότα που θα δούμε θα είναι οι συνέπειες του χωρισμού Άγη και Γεωργίας. Η ηθοποιός, Κατερίνα Σαβράνη που υποδύεται την Πιπίτσα, μίλησε στο εβδομαδιαίο περιοδικό, TV24 για το πώς θα αντιδράσει ο Μάρκος και ο δικός της χαρακτήρας όταν μάθουν το περιστατικό.

Όπως αναφέρει, η μικρή είναι πολύ ερωτευμένη με τον Άγη και όταν της το ανακοινώνει εκείνη φεύγει με κλάματα και καθώς περιπλανιέται χαμένη στο δρόμο, τη χτυπάει αυτοκίνητο. Έτσι θα μάθουν οι γονείς της τι έχει συμβεί στο ζευγάρι. Η Πιπίτσα αρχικά δεν αντιδρά σε σχέση με τον Άγη. Φροντίζει το παιδί της και προσπαθεί να το συνεφέρει. Όμως η γνώμη που έχει για τους πλούσιους αλλάζει και θεωρεί ότι δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι. 

Σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον Μάρκο η ίδια λέει ότι η συγκεκριμένη συνθήκη είναι καθεστώς. Παντρεύτηκε και από τη στιγμή που ορκίστηκε να είναι στο πλευρό του άντρα της, εκεί πρέπει να βρίσκεται. Έμαθε να τον αγαπάει και να εξαρτάται από εκείνον. Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη. Σαν νέο ζευγάρι σίγουρα έχουν περάσει και ωραία. “Δεν είσαι όπως ήσουν” της λέει ο Μάρκος. Τα χρόνια και η τριβή έχουν αλλάξει και τους δύο. Ο ένας όμως βλέπει ότι άλλαξε ο άλλος και όχι ο εαυτός του.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τελευταίο τρέιλερ της σειράς


Όλες οι ειδήσεις

IQ160: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας ελληνικής σειράς του STAR

ΠΑΟΚ: Δεν μπορεί να τα περιμένει όλα από τον «Ντέλια»

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος αντιμέτωπος με τραγικά διλήμματα- Η Ιουλία τρελαίνεται και του επιτίθεται!