Ακόμα δεν πρόλαβε να αρραβωνιαστεί ο Άγης τη Γεωργία στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και άρχισε να δημιουργεί προβλήματα με τη συμπεριφορά του.

Ο Χριστόφορος για άλλη μια φορά δεν το ανέχεται και φτάνει στα άκρα, πυροδοτώντας την οργή της Βικτώριας που τον απειλεί ευθέως.

Λίγο μετά τους αρραβώνες, ο Αγης αρχίζει να συμπεριφέρεται στη Γεωργία απότομα και απόμακρα. Η κοπέλα δεν μπορεί να εξηγήσει τη συμπεριφορά του, ενώ εκείνος, αφού πήρε αυτό που ήθελε, αρχίζει να της κάνει… νερά. Η Γεωργία τον πιέζει για να μάθει τι συμβαίνει, για να πάρει μια απάντηση που δεν της αρέσει καθόλου.

Προσπαθώντας να της χρυσώσει το χάπι, ο Αγης αρχίζει να βρίσκει διάφορες δικαιολογίες για να χωρίσει τη Γεωργία, ώσπου στο τέλος της λέει ότι θέλει λίγο χρόνο να σκεφτεί τι πάει να κάνει και αν βιάστηκε που προχώρησε στους αρραβώνες.

Η Γεωργία, γεμάτη ντροπή για όσα έγιναν μεταξύ τους, αλλά και μεγάλο πόνο γιατί κατάλαβε το λάθος της να τον εμπιστευτεί, φεύγει από κοντά του. Παράλληλα, μόλις ο Χριστόφορος μαθαίνει τη συμπεριφορά του γιου του γίνεται έξαλλος. Μόλις βλέπει τον Αγη, μάλιστα, ξεσπάει πάνω του με οργή. Του λέει ότι είναι ένα ρεμάλι και δεν έπρεπε να παίξει με το κορίτσι. Μάλιστα τον ρωτάει πώς θα αντικρίσει την οικογένειά της!

Ο Αγης, από την άλλη. με το γνωστό του ύφος, αντιμετωπίζει με χαλαρότητα την κατάσταση αλλά και τον πατέρα του. Του λέει ότι δεν είναι ούτε ο πρώτος αλλά ούτε και ο τελευταίος που θα χαλάσει έναν αρραβώνα!

Ο Χριστόφορος έξαλλος τον πετάει έξω από το σπίτι! Στο μεταξύ η Βικτώρια, που από την αρχή δεν ήθελε τη Γεωργία, όχι μόνο παίρνει τη θέση του Άγη, αλλά απειλεί και τον Χριστόφορο ότι αν κάνει το λάθος και διώξει τον Άγη από το σπίτι, θα μάθει όλη την αλήθεια για το γεγονός ότι είναι ο γιος τους!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Η Χαρούλα Αλεξίου αποκαλύπτεται στον δεύτερο κύκλο!

«Τελειώνει» κι άλλος ξένος από τον Ολυμπιακό – Πού θα πάει

MEGA: Τέλος αυτή η εκπομπή-Δεν ήρθαν τα αναμενόμενα νούμερα