Ο Άγης στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, θεωρούσε σχεδόν σίγουρη τη θετική απάντηση της Πολυξένης στην πρόταση γάμου που της έκανε. Να όμως που εκείνη τον εκπλήσσει. Βαθιά συναισθηματική, του εξηγεί πως, αν και τον αγαπά, δεν πάει η καρδιά της να του πει το «ναι» όταν ξέρει πως μια άλλη κοπέλα, η Γεωργία, θα υποφέρει, καθώς περιμένει το παιδί του αλλά θα κυκλοφορεί στην κοινωνία ως ανύπαντρη μητέρα.. . Τον πρoτρέπει μάλιστα να κάνει σε εκείνη πρόταση γάμου, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του! Ο Άγης ταράζεται από τα λόγια της, τα οποία όμως τον επηρεάζουν ουσιαστικά, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση τον οδηγεί και η Αμαλία, που επίσης τον παροτρύνει να παντρευτεί τη Γεωργία.’Ετσι, ο νεαρός Μπουραντάς παίρνει τη μεγάλη απόφαση, αν και δεν νιώθει για τη Γεωργία τίποτε αλλο από μια μικρή τρυφερότητα..
Στο εντελώς αντίθετο άκρο βρίσκεται η Πιπίτσα… Η πικραμένη γυναίκα, που έχει κάνει ό ,τι μπορεί για να σώσει τον γάμο της, καταλαβαίνει τώρα ότι ως εδώ ήταν.. Η, έτσι κι αλλιώς ταλαιπωρημένη αξιοπρέπειά της δεν αντέχει άλλες βολές, άρα μόνο ένας δρόμος υπάρχει μπροστά της: αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο από τον Μάρκο, κάτι που και ο ίδιος τής είχε ζητήσει στο παρελθόν αλλά εκείνη δεν ήταν ακόμα έτοιμη να το δεχτεί.

‘Οταν λοιπόν ο άντρας της επιστρέφει από μια ωραία και μεγάλη βόλτα με τη Μιράντα, η Πιπίτσα στέκεται απέναντί του περήφανα και του ανακοινώνει την απόφασή της!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αρένα: Ο Πάτερ Αντώνιος σπάει τη σιωπή του στη Μαρία Αναστασοπούλου

Απίστευτη παραγγελία 50 μπέργκερ στις 3 τα ξημερώματα, έγινε viral! (vid)

OPEN, MEGA, ΑΝΤ1: Ολική ανατροπή για τις ψυχαγωγικές εκπομπές