Η Αμαλία βρίσκεται στο δικαστήριο, όπου ο Πάρης καταθέτει τα πάντα για τον βιασμό της στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Παραδέχεται ότι τη βίασε και ότι αργότερα την παντρεύτηκε γιατί είχε μείνει έγκυος. Η Αμαλία είναι σε κακή κατάσταση, καθώς βιώνει ξανά όλα αυτά τα τραγικά συναισθήματα που ένιωθε τότε. Δίπλα της βρίσκεται ο Ντίνος, ο οποίος της συμπαραστέκεται. Εξω από τη δικαστική αίθουσα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι και η Αμαλία κατά τη διακοπή μέχρι να βγει η απόφαση, δεν αντέχει. Του ζητάει να την πάρει από εκεί γιατί δεν μπορεί να αντιμετωπίσει όσους είναι έξω μαζεμένοι!

Ετσι ο Ντίνος της προτείνει να πάνε μια βόλτα στη θάλασσα για να συνέλθει. Εκεί στην παραλία καθώς κοιτάζουν τη θάλασσα, ξαφνικά αρχίζουν να φιλιούνται παθιασμένα. Μετά από αυτό το φιλί, ο Ντίνος προσπαθεί για μια ακόμα φορά να τη φιλήσει στον λαιμό, αλλά η Αμαλία σαν να ξυπνάει από λήθαργο τραβιέται και ο Ντίνος τα χάνει. Ο ίδιος δικαιολογείται λέγοντας συγνώμη και δεν ξέρει τι έπαθε.

Η Αμαλία επίσης δείχνει να θέλει να σταματήσει αυτό που μόλις άρχισε. Του λέει ότι φταίει εκείνη αφού είναι παντρεμένη κι εκείνος είναι ακόμα παντρεμένος με τη μάνα του.

Αμέσως μετά του ζητάει να φύγουν και να την πάει σπίτι, ενώ ο Ντίνος επίσης έχει τεράστιες ενοχές. Λίγο αργότερα ο Ντίνος το εκμυστηρεύεται στον Βύρωνα, ο οποίος του λέει ότι πρέπει να δει καλύτερα τα αισθήματα που έχει για εκείνη, ενώ η Αμαλία το εμπιστεύεται στην Πολυξένη, η οποία είναι αντίθετη. Της λέει να μην ξεχνάει ότι είναι παντρεμένη γυναίκα και είναι καλύτερο να απομακρυνθεί από τον Ντίνο ακόμα κι αν χρειάζεται να φύγουν από τον Παράδεισο.

Ο έρωτας συγκρούεται με τη λογική και η Αμαλία μοιάζει έτοιμη να αποκαλύψει στον Σίμο τι συνέβη, αλλά τελικά δεν βρίσκει το κουράγιο. Στο μεταξύ, μη μπορώντας να ξεχάσει εκείνο το παθιασμένο φιλί και γεμάτη ενοχές, ανακοινώνει στον Ντίνο ότι δεν μπορεί να μείνει άλλο εκεί και σκέφτεται να φύγει από τον Παράδεισο.

Η κατάσταση για την Αμαλία γίνεται όλο και πιο δύσκολη μετά από αυτό που συνέβη με τον Ντίνο και η συμπεριφορά της είναι εντελώς παράξενη, κάτι που ο Σίμος παρατηρεί και μάλιστα προσπαθεί όσο μπορεί να σταθεί δίπλα της, αλλά δεν καταλαβαίνει τι της συμβαίνει. Ο Σίμος εκπλήσσεται με την επιθυμία της Αμαλίας να αποχωρήσει από τον «Παράδεισο», αλλά δεν διαφωνεί μαζί της. Πηγαίνει αμέσως στο γραφείο του Ντίνου, του μεταφέρει την επιθυμία της Αμαλίας και προσφέρεται να του πουλήσει το ποσοστό του. Κι ενώ λίγο καιρό πριν ο Ντίνος ήταν αυτός που ζητούσε να αποκτήσει ολόκληρο τον «Παράδεισο», τώρα μια τέτοια απόφαση σημαίνει πως θα χάσει από τη ζωή του την Αμαλία.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Η Κατερίνα καταστρέφει τον Μάικλ-Δίνει κατάθεση φωτιά!

Formula 1 Bahrain: Ο Sainz σπάει τα σχέδια

Σασμός: Τραγωδία για Αστέρη και Αργυρώ-Βαριά άρρωστος ο Πετρής!